Verkkosivusto esittelee luonnonyrttien terveysvaikutuksia ja käyttömahdollisuuksia.
Webbplatsens språk: 
http://www.jyu.fi/tdk/museo/Yrtit/index.html

Visa mera
Kekkilän kasvikirjastosta voi etsiä kasvin nimellä tai luokittelulla. Kasveista on kasvikirjastossa kuvat, kuvailua, tiedot kasvupaikasta ja vaatimuksista.
Webbplatsens språk: 
https://www.kekkila.fi/kasvikirjasto/

Visa mera
Kotimaisten yrttien viljely, niiden käyttötavat, niihin liittyvä kansanperinne sekä siementen keruu.
Webbplatsens språk: 
http://www.yrttitarha.fi

Visa mera
Esittelyssä muutama hyötykasvi ja helpot reseptit niiden valmistamiseen.
Webbplatsens språk: 
https://www.sll.fi/2020/05/15/villiruokablogi-osa-1-villiruokakausi-on-taalla-kerailijan-lyhyet-ohje...

Visa mera
Puutarhan hyöty- ja koristekasvien ominaisuudet, ideaalit kasvupaikat ja hoito.
Webbplatsens språk: 
https://www.viherpeukalot.fi/kasvit

Visa mera
Tietoa kotimaisista vihanneksista ja niiden tuottajista. Sivustossa on erikseen kokonaisuus ammattilaisille viljelystä, kaupasta ja ohjeita suurkeittiöille sekä kouluttajille. Yleinen osa sisältää kasvitietoa, keittokirjan, jossa toimii reseptihaku, kuvagallerian kasviksista ja kasvisruuista sekä tietoa ravitsemuksesta ja kasvien ravintoarvoista.
Webbplatsens språk: 
https://kasvikset.fi/

Visa mera
Mobiilisovellus esittelee 30 ravinnoksi sopivaa villivihannesta Suomen luonnosta. Tuntomerkkien ja kasvupaikan lisäksi kerrotaan kasvien käyttötavoista ja annetaan vinkkejä niiden hyödyntämiseen keittiössä: mukana on 90 keittiömestari Sami Tallbergin laatimaa reseptiä.
Webbplatsens språk: 
https://suomenluonto.fi/lehti/suomen-luonnon-villivihannekset-mobiilisovellus/

Visa mera
Vanhojen kasvien säilyttäminen ja niiden luonnonmukaisen kotiviljelyn edistäminen ovat Hyötykasviyhdistyksen tärkeimmät tehtävät. Kotisivuilta löytyy tietoa itse yhdistyksestä, Alku & Juuri-puutarhapuodista sekä ajankohtaisista alan tapahtumista. Sivuilla ovat myös yhdistyksen yhteystiedot sekä jäseneksi ilmoittautumislomake.
Webbplatsens språk: 
https://hyotykasviyhdistys.fi/

Visa mera
Kasvikortistosta voi etsiä tietoa ominaisuuksista ja hoidosta niiden nimillä tai ominaisuuksilla. Kasvit on myös jaoteltu selattaviin ryhmiin: puut, pensaat, perennat, kesäkukat, köynnöskasvit, vihannekset ja juurekset, mausteet ja yrtit, hedelmät ja marjat, huonekasvit ja luonnonvaraiset kasvit.
Webbplatsens språk: 
https://puutarha.net/kasvikortisto/

Visa mera
Seura tiedottaa sivullaan toiminnastaan ja tarjoaa opetusmateriaalia sekä kasvinsuojeluoppaita.
Webbplatsens språk: 
https://www.kasvinsuojeluseura.fi/

Visa mera
Taimistoviljelijöiden ja Suomen puutarhakauppiaiden tuottamalla sivustolla on Viherympäristöliiton suosittelemat yleiset taimien ostoturvaehdot, ohjeita taimien istutukseen ja hoitoon, ideoita puutarhaan, jälleenmyyjien yhteystietoja sekä kirjoituksia puutarhan hyöty- ja koristekasveista.
Webbplatsens språk: 
https://www.suomalainentaimi.fi/

Visa mera
Sivusto sopii erinomaisesti niille, jotka harkitsevat pienimuotoista hyötykasvien kasvattamista kaupunkioloissa, mutta eivät ole vielä panneet toimeksi. Sivuilla kerrotaan miksi, missä ja miten pidetään kasvimaata ja mitkä ovat sopivia kasveja kaupunkiviljelyyn. Joidenkin kasvien (esim. kesäkurpitsa, yrtit) kasvattamisesta on tiiviit, selkeät ohjeet. Sivulla on myös sananen sissiviljelystä, jossa vallataan kasveilla joutomaita. Tietoa myös Dodon projekteista.
Webbplatsens språk: 
https://kaupunkiviljely.fi

Visa mera
Kotilieden puutarhaosassa seurataan pihan vuotta ja esitellään lyhyesti lukijoiden puutarhoja sekä neuvotaan puutarhakasvien istutuksessa ja kasvatuksessa.
Webbplatsens språk: 
https://kotiliesi.fi/kategoria/koti/puutarha/

Visa mera
Täällä esitellään luonnonkasveja, joita saamelaiset ovat käyttäneet muun muassa ravintona, rohdoksina ja väriaineina sekä erilaisiin tarve-esineisiin ja asumuksiin. Kasvitietokantaan on tallennettu noin 50 kasvin tiedot.
Webbplatsens språk: 
https://www.samimuseum.fi/eatnansaddu/

Visa mera