Yhdessä selviydytään on psykiatrian asiantuntijoiden avoimesti käyttöön tuottama materiaali ahdistuksen hallintaan. Sieltä löytyy neuvoja ahdistuksen kohtaamiseen sekä lasten auttamiseen painostavan tilanteen käsittelyssä.
Webbplatsens språk: 
https://yhdessaselviydytaan.fi/fi/

Visa mera
Tietopaketti unesta ja sen palauttavasta vaikutuksesta Lisäksi löytyy tietoa yleisimmistä univaikeuksista ja unirytmin säätelystä.
Webbplatsens språk: 
https://mieli.fi/vahvista-mielenterveyttasi/mielenterveys-ja-arjen-taidot/palauttava-uni/

Visa mera
Vanheimpainoppaassa mielenterveysseura kertoo, miten lasta voi tukea koulun aloittamisessa ja koulutyöskentelyssä. Siinä kerrotaan vanhempien vastuusta, yhteistyöstä koulun kanssa, lapsen elämän tilanteista koulussa sekä annetaan ohjeita ongelmatilanteiden hoitoon.
Webbplatsens språk: 
https://docplayer.fi/18302976-Vanhempainopas-miten-tuen-lastani-koulutiella-suomen-mielenterveysseur...

Visa mera
Työelämän mielenterveysohjelma tarjoaa neuvoja ja materaalia työpaikoille hyvinvointia vahvistaviin muutoksiin. Palvelussa on ohjeita mielenterveyden johtamiseen sekä strategian laadintaan, esimerkkejä ja mielenterveyden tuen työkalupakki.
Webbplatsens språk: 
https://hyvatyo.ttl.fi/mielityo/

Visa mera
Mielen kriisipuhelimessa voi keskustella mieltä painavista asioista ja saada neuvontaa masennukseen ja mielenterveysongelmiin. Puhelimessa voi keskustella suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja arabiaksi.
https://mieli.fi/tukea-ja-apua/kriisipuhelin/

Visa mera
Opiskelijoiden oma mielen hyvinvointia edistävä yhteisö Nyyti ry, esittelee henkiseen hyvinvointiin liittyviä teemoja sekä lähinnä pääkaupunkiseudun korkeakouluopiskelijoille suunnattuja palvelujaan. Niitä ovat mm. erilaiset henkistä tukea tarjoavat ryhmät, tukikeskus ja sähköpostipäivystys Virtuaaliolkapää, jossa vapaaehtoiset opiskelijapäivystäjät vastaavat luottamuksellisesti kysymyksiin. Yhdistyksen taustalla on pääkaupunkiseudun opiskelijajärjestöjä, Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö ja Suomen mielenterveysseura.
Webbplatsens språk: 
https://www.nyyti.fi

Visa mera
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuille on koottu materiaalia henkisen hyvinvoinnin tukemiseksi sekä muiden auttamiseksi kriisitilanteessa.
Webbplatsens språk: 
https://thl.fi/fi/web/mielenterveys/ajankohtaista/mielen-hyvinvointi-kriisiaikana

Visa mera
Mielenterveysseuran Arjen aapisessa opastetaan hyvään oloon ja elämänhallintaan arkielämän pyörteissä. Opas neuvoo itsensä kunniotukseen sekä itsestään huolehtimisessa.
Webbplatsens språk: 
http://www.mentalhealthpromotion.net/resources/arjen_aapinen.pdf

Visa mera
Mielenterveyden keskusliiton materiaalipankista löytyy harjoituksia mielen hyvinvointiin. Ne opastavat sekä liikunnan että mielen hallinnan avulla tekstimuodossa, videoilla ja podcasteilla.
Webbplatsens språk: 
https://www.mtkl.fi/materiaalipankki/

Visa mera
Suomen mielenterveysseuran käytännön harjoituksia henkisen hyvinvoinnin ylläpitoon sekä saavuttamiseen.
Webbplatsens språk: 
https://mieli.fi/vahvista-mielenterveyttasi/harjoitukset/

Visa mera
Mun Mieli on mielen hyvinvoinnin sovellus koululaisille. Sovellus esittää käyttäjälle kysymyksiä arjen hyvinvoinnista ja vastaaja saa itselleen palautteen ja oman hyvinvointiyhteenvedon. Kyselyn voi tehdä joko yksityisenä kyselynä tai ryhmäkyselynä, jolloin sovellus tarjoaa tietoa koko ryhmän, esimerkiksi koululuokan, hyvinvoinnista. Sovelluksen kautta voi ilmoittaa nimettömänä opettajalle tai koulukuraattorille kiusaamisesta.
Webbplatsens språk: 
https://mieli.fi/materiaalit-ja-koulutukset/materiaalit/mun-mieli-mielen-hyvinvoinnin-sovellus-koulu...

Visa mera
Nuortenlinkistä löytyy tietoa päihteistä, riippuvuuksista ja mielenterveydestä. Sivuilla on testejä, joilla voi arvioida omaa tilannettaan. Nettineuvonnasta voi kysyä apua nimettömästi.
Webbplatsens språk: 
https://nuortenlinkki.fi/

Visa mera
Omahelpperi kokoaa nuorille tarkoitetun terveyteen, hyvinvointiin ja ihmissuhteisiin liittyvän tiedon, tuen ja palvelut yhteen osoitteeseen. Sieltä löytyvät chatit, auttavat puhelimet ja nettipalvelut. Sisältökokonaisuuksien aiheina ovat mm. mielenterveys, fyysinen terveys, ihmissuhteet, elämän kriisitilanteet, seksuaalisuus, päihteet ja riippuvuudet, opiskelu, työ ja talousasiat, arjen hallinta sekä yhteiskunnallinen vaikuttaminen.
Webbplatsens språk: 
https://omahelpperi.fi/

Visa mera
Mielenterveyden keskusliitto auttaa mielenterveysongelmia kokeneita ja ajaa heidän asiaansa yhteiskunnassa. Liiton sivulta löytyy tietoa mielenterveyspalveluista, ohjeita, mistä apua kannattaa lähteä hakemaan ja auttava puhelin sekä chat.
Webbplatsens språk: 
https://www.mtkl.fi

Visa mera