Tutkimus käsittelee Saimaan alueen ruokakulttuuria ja -perinnettä. Aineistona on käytetty Kansallismuseon kansatieteellistä arkistoa, Museoviraston käsikirjoituksia sekä SKS:n kansanrunousarkistoa. Tekstiin on ruokien sekä ruokatottumusten lisäksi koottu myös ruokasananparsia ja -uskomuksia.
Webbplatsens språk: 
http://ekoneum.com/wp-content/uploads/2015/10/Saimaan_alueen_ruokakulttuuria_ja_ruoallista_kulttuuri...

Visa mera
Verkkonäyttelyssä tutustutaan pohjoissavolaisen ruokakulttuurin historiaan kivikaudelta alkaen: mitä entisaikoina syötiin, kuinka ruokaa valmistettiin ja säilöttiin ja miten ruokailutavat ovat aikojen kuluessa muuttuneet.
Webbplatsens språk: 
https://kuopionkorttelimuseo.fi/nayttelyt/savolaisherkutjaarjenantimet/

Visa mera
Kaarnikkagraavattua siikaa, poronkotapaisti, savuporomunakas ja muita lappilaisen keittiön ruokia.
Webbplatsens språk: 
http://lapinkeittiomestarit.fi/?page_id=1173

Visa mera
this is Finlandin sivuilta löytyy englanniksi tyypillisen suomalaisen ruoan reseptejä karjalanpaistista Runebergin torttuihin ja simaan.
Webbplatsens språk: 
https://finland.fi/life-society/finnish-recipes/

Visa mera