Verkkopalvelu naisille, jotka ovat huolissaan omasta aggressiivisuudestaan tai väkivaltaisuudestaan. Palvelu tarjoaa apua chatin, ohjattujen vertaisryhmien ja videokeskustelujen muodossa. Tietopankista löytyy tukea, tietoa ja tarinoita naisen väkivallasta.
Webbplatsens språk: 
https://naisenvakivalta.fi/

Visa mera
Keskustelua ja seuraa, mutta myös neuvontaa ja apua erityisesti lastensuojelun piirissä oleville nuorille.
Webbplatsens språk: 
https://discordapp.com/invite/MfedcUk

Visa mera
HelsinkiMission karanteenikaveri tarjoaa tukihenkilöä nuorelle, joka tarvitsee luotettavaa aikuista tuekseen.
Webbplatsens språk: 
https://www.helsinkimissio.fi/nuorten-kriisipiste/tukihenkilö

Visa mera
Ohjaamossa opastetaan nuoria käytännön asioissa, asunnon etsimisessä, opiskelupaikan valinnassa, kaikessa, mikä nuorta askarruttaa.
Webbplatsens språk: 
https://ohjaamo.hel.fi/

Visa mera
Apuu-chat on keskustelupaikka alle 12-vuotiaille lapsille, jotka kokevat olonsa turvattomaksi tai uhatuksi kotona ja tarvitsevat apua. Chatissa voi keskustella mieltä askarruttavista kysymyksistä nimettömänä ja luottamuksellisesti. Chatissa päivystävät SOS-Lapsikylän ammattilaiset sekä koulutetut vapaaehtoiset.
Webbplatsens språk: 
https://apuu.fi/

Visa mera
Tukikeskus Valopilkku opastaa ja neuvoo kiusaamistilainteissa. Sivuille on koottu ohjeita koulukiusatulle, koulukiusatun vanhemmalle sekä entisille koulukiusatulle.
Webbplatsens språk: 
https://www.valopilkkuja.fi/

Visa mera
Mannerheimin lastensuojeluliiton lasten ja nuorten puhelin ja netti tarjoaa keskustelukumppanin lapselle tai nuorelle. Puhelimeen voi ottaa yhteyttä missä asiassa tahansa. Sivustossa on lisäksi opastettu kasvavan pojan ymmärtämisessä ja laadittu nuori-aikuinen-nuori -sanakirja, jonka avulla voi nähdä, että myös aggressioksi tai häiriköinniksi koettu käytös merkitsee kontaktin ottoa aikuiseen.
Webbplatsens språk: 
https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/

Visa mera
Mieli ry järjestää vertaistukea ja keskusteluapua verkossa: Solmussa-chat aikuisille, Mieli Tukisuhde pidempiaikaiseen kirjoituskontaktiin, TukiNetin keskustelut, nuorille Sekaisin-chatissa ja Sekaisin-gaming.
Webbplatsens språk: 
https://mieli.fi/tukea-ja-apua/chattaa-tai-kirjoita/

Visa mera
Raiskauskriisikeskus Tukinainen on valtakunnallinen kriisipalvelun seksuaalirikoksen uhriksi joutuneelle. Tukinaisen sivuilla ohjeita seksuaalisen väkivallan kohteiksi joutúneille, tiedot juristipäivystyksestä ja kriisipuhelimesta.
Webbplatsens språk: 
https://tukinainen.fi/

Visa mera
Mieli tarjoaa tukea ja apua ahdistuneelle, itsetuhoiselle, yksinäiselle tai kenelle vaan pahassa tilanteessa puhelimessa ja chatissa sekä paikan päällä kriisikeskuksessa keskustellen tai vertaistukiryhmissä.
Webbplatsens språk: 
https://mieli.fi/tukea-ja-apua/

Visa mera
Mielen kriisipuhelimessa voi keskustella mieltä painavista asioista ja saada neuvontaa masennukseen ja mielenterveysongelmiin. Puhelimessa voi keskustella suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja arabiaksi.
https://mieli.fi/tukea-ja-apua/kriisipuhelin/

Visa mera
Miessakit ry:n opas avuksi isyyden alkumetreillä oleville miehille, heidän läheisilleen sekä isien kanssa työtä tekeville sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille. Oppaassa on tietoa tukimuodoista, joita masennusoireista kärsiville isille on tarjolla.
Webbplatsens språk: 
https://www.miessakit.fi/toimintamuodot/masi-hanke/masi-opas/

Visa mera
Opiskelijoiden oma mielen hyvinvointia edistävä yhteisö Nyyti ry, esittelee henkiseen hyvinvointiin liittyviä teemoja sekä lähinnä pääkaupunkiseudun korkeakouluopiskelijoille suunnattuja palvelujaan. Niitä ovat mm. erilaiset henkistä tukea tarjoavat ryhmät, tukikeskus ja sähköpostipäivystys Virtuaaliolkapää, jossa vapaaehtoiset opiskelijapäivystäjät vastaavat luottamuksellisesti kysymyksiin. Yhdistyksen taustalla on pääkaupunkiseudun opiskelijajärjestöjä, Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö ja Suomen mielenterveysseura.
Webbplatsens språk: 
https://www.nyyti.fi

Visa mera
Palvelu yli 10-vuotiaille lapsille ja nuorille. Palveluun voi kirjoittaa luottamuksellisesti. Kirjeisiin vastaavat koulutetut vapaaehtoiset aikuiset kahden viikon kuluessa.
Webbplatsens språk: 
https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/

Visa mera
Väkivallan katkaisu -ohjelman toimintamuodot, asiaa väkivallasta ja sen seurauksista, miesten kertomuksia, kirjallisuusluettelo ja linkkejä.
Webbplatsens språk: 
https://www.lyomatonlinja.fi

Visa mera
Mannerheimin Lastensuojeluliiton kotisivulla voi tutustua liiton kotimaiseen ja kansainväliseen toimintaan, organisaatioon ja historiaan. Sivulta löytyvät myös liiton palvelut esim. lastenhoitoapu sekä lasten ja nuorten puhelin.
Webbplatsens språk: 
https://www.mll.fi/

Visa mera
Sivuilla on neuvontaa ja tukipalveluita perheväkivallan uhreille ja tekijöille. Ongelmista voi keskustella tai kysyä neuvoa neuvontapalvelusta. Sivuilla on Suomessa toimivien turvakotien yhteystiedot.
Webbplatsens språk: 
https://nettiturvakoti.fi/

Visa mera
Nollalinja on valtakunnallinen, maksuton auttava puhelin kaikille, jotka ovat läheisessä ihmissuhteessaan kokeneet väkivaltaa tai sen uhkaa. Nollalinjalle voivat soittaa myös väkivaltaa kokeneiden läheiset sekä ammattilaiset ja viranomaiset, jotka tarvitsevat neuvoja asiakastyöhönsä. Sivuilta löytyy vastauksia ja toimintaohjeita useimmiten kysyttyihin kysymyksiin väkivallasta sekä tietoa turvakodeista.
Webbplatsens språk: 
https://www.nollalinja.fi/

Visa mera
Nuoret ja rikollisuus sisältää tietoa rikoksista, niiden kohtaamisesta ja tunnistamisesta sekä avun hakemisesta. Se on suunnattu noin 12-18 -vuotiaille lapsille ja nuorille, mutta se toimii apuna myös nuorten kanssa toimiville ammattilaisille.
Webbplatsens språk: 
https://www.nuoretjarikollisuus.fi/

Visa mera
Nuorten Exit tarjoaa 13–29-vuotiaille tietoa omista rajoista ja seksuaalisesta itsemääräämisoikeudesta sekä tukea seksuaaliväkivallan ja häirinnän tilanteissa. Palvelussa toimii chat ja nettikirjepalvelu. Omaa tietämystään seksuaalisesta itsemääräämisoikeudesta voi testata minivisassa.
Webbplatsens språk: 
https://nuortenexit.fi/

Visa mera
Tukinetissä voi osallistua keskusteluryhmiin, hakea tietoa auttamispalveluista tai keskustella yksityisesti kriisikeskuksen koulutettujen vapaaehtoisten tukihenkilöiden tai ammattihenkilöiden kanssa. Palveluhaku on ryhmitelty mm. iän ja asian mukaan.
Webbplatsens språk: 
https://www.tukinet.net/

Visa mera
Hyvä kysymys tarjoaa neuvoja ja vertaispalvelua elämän eri vaiheissa. Palvelu on tarkoitettu kaikille: nuorille, aikuisille, ikäihmisille, pareille, perheille.
Webbplatsens språk: 
https://www.hyvakysymys.fi/

Visa mera
Apuaeroon.fi kokoaa vaikeassa parisuhteessa eläviä, eroavia ja eronneita löytämään palveluita, joista voi hakea tukea.
Webbplatsens språk: 
https://apuaeroon.fi/

Visa mera

Sidor