Ilomantsin Sotatie on yli 30 sotahistoriakohteesta muodostuva reitti, johon voi tutustua myös verkossa. Sivuilta löytyy kohdekuvaukset, henkilöesittelyjä sekä Rajakenraalin majan, Taistelijan talon ja Öykkösenvaaran taistelupaikan virtuaalikierrokset.
Webbplatsens språk: 
https://sotatie.fi/

Visa mera
Sotasampo kokoaa yhteen viime sotiimme liittyviä verkkoaineistoja. Palvelussa voi etsiä tietoja talvi- ja jatkosodan tapahtumista, paikoista, joukko-osastoista sekä sotiin liittyvistä henkilöistä. Sotasammon kautta löytyvät myös Kansa taisteli -lehden artikkelit sekä tiedot vuosina 1939–1945 menehtyneistä.
Webbplatsens språk: 
https://www.sotasampo.fi/fi/

Visa mera
Tieteen Kuvalehti Historia -lehden teemasivustolla on artikkeleita, interaktiivinen kartta, jolle merkittyihin paikkoihin avautuu videonpätkiä ja kuvia sekä aikajana, joka sisältää myös tietoa tapahtumista.
Webbplatsens språk: 
http://historianet.fi/sota/toinen-maailmansota

Visa mera
Kokonaisuus toisen maailmansodan tapahtumista, taisteluista, joukoista ja kalustosta.
Webbplatsens språk: 
http://www.history.com/topics/world-war-ii

Visa mera
BBC:n kokonaisuus toisen maailmansodan syistä, tapahtumista, taisteluista ja sodan seurauksista.
Webbplatsens språk: 
https://www.bbc.co.uk/history/worldwars/wwtwo/

Visa mera
Tiivistetty kooste toisen maailmansodan syistä, osapuolista ja taisteluista.
Webbplatsens språk: 
https://edition.cnn.com/2013/07/09/world/world-war-ii-fast-facts/

Visa mera
American Battlefield Trust on julkaissut kuvauksia, kuvia ja karttoja Amerikan tunnetuimmista taisteluista. Myös taisteluihin liittyviä merkkihenkilöitä kuvataan.
Webbplatsens språk: 
https://www.battlefields.org/

Visa mera
National Army Museumin materiaalit ja tarinat kertovat Iso-Britannian sotahistoriaa sodista, merkittävistä taisteluista, kuuluisista sotajohtajista sekä sotaesineistöstä.
Webbplatsens språk: 
https://www.nam.ac.uk/explore

Visa mera
Täällä voi syventyä sisällissodan tapahtumiin Tampereella 3D-mallinnettujen virtuaalikokemusten, pelillisyyden, artikkeleiden, kuvien ja videoiden välityksellä. Myös Vapriikissa 15 vuoden ajan esillä ollut Tampere 1918 -näyttely on nähtävissä digitaalisena 360°-kuvattuna versiona. Suomeksi ja englanniksi julkaistut sisällöt on suunnattu niin sisällissodasta tietoa etsiville koululaisille kuin muillekin vuoden 1918 tapahtumista kiinnostuneille.
Webbplatsens språk: 
https://tampere1918.fi/

Visa mera
Täällä voi kuunnella radiosarjaa, jossa on haastateltu vuonna 1944 Kannaksen ratkaisutaistelussa mukana olleita miehiä. Heitä haastatteli Martti Pohjakallio vuonna 1966. Kirjailija Paavo Rintala kokosi haastattelujen pohjalta kirjan Sotilaiden äänet sekä samalla nimellä kulkevan radiosarjan.
Webbplatsens språk: 
https://areena.yle.fi/podcastit/1-2258806

Visa mera