Pennsylvanian yliopiston arkeologian ja antropologian museon muinaista Kreikkaa käsittelevillä sivuilla esitellään antiikin Kreikan historian eri periodit. Sivuilla kerrotaan talouselämästä, uskonnosta sekä jokapäiväisestä elämästä muinaisessa Kreikassa.
Webbplatsens språk: 
https://www.penn.museum/sites/greek_world/

Visa mera
Verkkojulkaisu liittyy Teatterimuseossa syksyllä 2013 esillä olleeseen näyttelyyn. Artikkeleissa käsitellään mm. antiikin kreikkalaisten tragedioiden ihmiskuvaa sekä modernin ajan esityskäytäntöjä Euroopassa ja Suomessa. Julkaisussa on listattuna Suomessa esitetyt tragediat sekä tehdyt käännökset.
Webbplatsens språk: 
https://www.teatterimuseo.fi/fi/Tragedia-ajassa-ajaton-tragedia

Visa mera
British museumin Troija-näyttelyn yhteydessä julkaistu blogiteksti Troijan sodan mytologiasta ja sen päähenkilöistä: Helenasta, Pariksesta, Menelaoksesta, Akhilleesta, Hektorista sekä Odysseuksesta ja hänen paluumatkastaan Troijasta Kreikkaan. Tekstin kuvituksena on kreikkalaista keramiikkataidetta antiikin ajalta sekä veistostaidetta ja reliefejä.
Webbplatsens språk: 
https://blog.britishmuseum.org/the-myth-of-the-trojan-war/

Visa mera
Sivuilta löytyy kokotekstinä ja otteina lähdemateriaalia sekä linkkejä eri maailmanhistorian kulttuureja käsitteleviin lähteisiin esihistoriasta esikristilliseen aikaan.
Webbplatsens språk: 
https://sourcebooks.fordham.edu/ancient/asbook.asp

Visa mera
Kuva-arkisto muinaisen Ateenan arkeologisista löydöistä ja arkkitehtonisista raunioista.
Webbplatsens språk: 
https://www.stoa.org/athens/

Visa mera
Ateenan kansallinen arkeologinen museo esittelee kokoelmaansa tekstein, kuvin, digitaalisin näyttelyin sekä virtuaalisella museokierroksella.
Webbplatsens språk: 
https://www.namuseum.gr/en/

Visa mera
Heraklion arkeologisen museon kokoelma kattaa esineistöä neoliittiselta ajalta roomalaiselle kaudelle. Erityisen tunnettuja ovat saaren minolaisen kulttuurin aarteet.
Webbplatsens språk: 
https://www.heraklionmuseum.gr/en/

Visa mera
Khelidon on yhteisöblogi, jossa voi lukea antiikin ja nykyisyyden ilmiöiden kohtaamisista, sanoista, kielistä ja merkityksistä.
Webbplatsens språk: 
http://khelidon.fi/

Visa mera
Perseus käsittää laajan tietokannan historiatutkimukseen liittyvää materiaalia. Laajimmin on edustettuna klassillisen materiaalin osasto, joka sisältää antiikin kirjallisuutta kokotekstimuodossa, historiaa, arkeologiaa ja klassillisen kreikan sekä latinan kielten tutkimusta ja papyrustietokannan. Renessanssiosastoon on koottu materiaalia, joka käsittelee Englannin renessanssia. Lisäksi projektin sivuilla on osastot Lontoon historiaa ja Amerikan Keski-Lännen ja Kalifornian historiaa.
Webbplatsens språk: 
http://www.perseus.tufts.edu

Visa mera
Ylen 30-osaisessa ohjelmasarjassa arkkitehti Aaro Söderlund ja toimittaja Jorma Kallenautio luotaavat antiikin historiaa ja sen perintöä nyky-Euroopalle. Sarja länsimaisen kulttuurimme perustasta aloittaa aikamatkansa noin 5 000 vuoden takaa. Ohjelmasarja on esitetty radiossa vuosina 2002-2004.
Webbplatsens språk: 
https://areena.yle.fi/podcastit/1-50591369

Visa mera
Suomen Ateenan-instituutti harjoittaa ja edistää monipuolisesti Kreikan historian ja kulttuurin tutkimusta.
Webbplatsens språk: 
https://www.finninstitute.gr/

Visa mera