Kuvanveistäjä Antero Koskisen kotisivuilla kuvagalleria ja yhteystiedot.
Webbplatsens språk: 
http://www.anterokoskinen.fi/

Visa mera
Sivustolla julkaistaan Kansallisgallerian kokoelmista Hugo Simbergin ottamien valokuvien negatiiveja, Simbergin lähettämiä kirjeitä, luonnoksia sekä aineistojen luettelointitietoja.
Webbplatsens språk: 
http://www.lahteilla.fi/simberg/#fi/info/1030/0

Visa mera
Gallen-Kallelan museo on julkaissut valokuvia Akseli Gallen-Kallelan kokoelmasta. Kuvat on julkaistu lisenssillä, joka sallii niiden vapaan käytön ja muokkaamisen. Kuvien lähteenä on mainittava Gallen-Kallelan museo.
Webbplatsens språk: 
https://www.flickr.com/photos/gallen-kallelanmuseo

Visa mera
Muumien luojan Tove Janssonin elämästä kertova kokonaisuus, jossa kuvataan lapsuuden kotia, Toven opintoja ja matkustelua, saarielämää sekä kehitystä taiteilijana.
Webbplatsens språk: 
https://www.moomin.com/fi/tove-jansson/

Visa mera
Täällä voi tutustua Martta Wendelinin henkilöhistoriaan ja elämäntyöhön taidemaalarina ja kuvittajana. Blogissa on kirjoituksia Wendelinin postikorttitaiteesta, kuvituksista ja maalauksista.
Webbplatsens språk: 
https://www.marttawendelin.fi/

Visa mera
Kuvanveistäjä Emil Cedercreutzin elämäntyötä esittelevä museo sijaitsee Harjavallassa. Sivuilla kerrotaan museon toiminnasta, kokoelmista ja näyttelyistä.
Webbplatsens språk: 
https://www.harjavalta.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/museo/

Visa mera
Lyhytelokuvat esittelevät Ateneumin taidemuseon Suomen taiteen tarina -näyttelyn teoksia. Sarjan ensimmäiset osat kertovat tutuista klassikoista, Helene Schjerfbeckin maalauksesta Toipilas ja Eero Järnefeltin Raatajat rahanalaiset. Kaikki sarjan 13 elokuvaa valmistuvat vuoden 2017 aikana.
Webbplatsens språk: 
https://www.youtube.com/playlist?list=PLobI_xOAzc5cx_cOItpbad0mrY3UBoTNI

Visa mera
Suomen Taiteilijaseuran kotisivu sisältää sekä seuran että järjestöjen yhteystiedot ja järjestöjen hallitusten ja toimikuntien jäsenet. Sivuilla kerrotaan myös Suomen Taiteilijaseuran organisaatiosta ja historiasta sekä käsitellään kuvataiteilijan asemaa Suomessa.
Webbplatsens språk: 
https://www.artists.fi

Visa mera
Helsingin yliopiston museologian oppiaineen ryhmätyönä toteutetut sivut esittelevät Albert Edelfeltin taidetta. Sivuilla on tehtäviä kuvataiteen ja historian opetukseen sekä tietoa ateljeemuseon toiminnasta.
Webbplatsens språk: 
https://www.albertedelfeltinateljee.fi/

Visa mera
Hanna-Reetta Schreckin kirja Ellen Thesleffin (1869–1954) elämästä ja taiteesta. Keskeisenä aineistona on Thesleffin kirjeenvaihto. Mukana on runsaasti teoskuvia ja valokuvia.
Webbplatsens språk: 
https://www.sls.fi/sv/utgivning/jag-malar-som-en-gud

Visa mera
Finnishpainters.fi tuo esiin suomalaisia taidemaalareita ja maalauksen monimuotoisuutta sekä toimii kanavana kansainvälisten taiteen ammattilaisten ja nykymaalarien välillä. Taiteilijaesittelyjen lisäksi sivustolla julkaistaan taidemaalausta käsitteleviä tekstejä.
Webbplatsens språk: 
https://finnishpainters.fi/

Visa mera
Bibliografia sisältää viitetietoja suomalaisesta kuvataiteesta, joka koskee taide-elämää ennen vuotta 1970. Bibliografiassa on huomioitu suomalaisten kirjoittama, Suomessa julkaistu ja suomalaisten kirjoittama ulkomaista taidetta koskeva aineisto, käännöskirjallisuus sekä ulkomailla Suomen vanhemmasta kuvataiteesta julkaistu materiaali. Palvelu on linkitetty Kansallisgallerian kokoelmatietokantaan sekä sen kirjaston kokoelmatietokantaan.
Webbplatsens språk: 
http://kirjava.fng.fi/bibliografia/bibliografiat.php

Visa mera
Kuvataideakatemian taidekokoelmaan kuuluu yli 300 teosta sekä satoja teoksia sisältävä taidegrafiikan kokoelma. Verkkopalvelussa teoksia on noin 80. Kokoelma koostuu pääosin Kuvataideakatemian opiskelijoiden töistä, jotka tarjoavat näkymän suomalaiseen taideopetukseen ja kuvataiteen historiaan 1800-luvulta nykypäivään.
Webbplatsens språk: 
https://www.uniarts.fi/yleistieto/kuvataideakatemian-taidekokoelma/

Visa mera
Teosluettelo sisältää tiedot Akseli Gallen-Kallelan 300 julkisiin kokoelmiin kuuluvasta maalauksesta. Sivustoa täydennetään edelleen. Tarjolla on myös henkilöhistoriaa sekä lista näyttelyistä ja kirjallisuudesta, joissa maalaukset ovat olleet esillä.
Webbplatsens språk: 
https://gallenkallela.org/catalogue/introduction

Visa mera