Opetushallituksen verkkosivut tarjoavat tietoa koulutuksen kehittämisestä, kansainvälistymisestä, opiskelija-, harjoittelija- ja virkailijavaihdosta, apurahoista sekä EU:n kulttuuri-, koulutus- ja nuoriso-ohjelmista.
Webbplatsens språk: 
https://www.oph.fi/fi/kehittaminen-ja-kansainvalisyys

Visa mera
Tilasto- ja indikaattoritietoa eri sektoreiden koulutuksesta ja koulutuksen jälkeisestä sijoittumisesta, korkeakouluissa tehdystä tutkimuksesta sekä väestön koulutusrakenteesta ja opiskelijoiden sosioekonomisesta​ taustasta.
Webbplatsens språk: 
https://vipunen.fi/fi-fi

Visa mera
OECD-maiden koulutuspolitiikan tutkimus- ja kehittämiskeskuksen sivulla on julkaisuja ja dokumentteja ja maakohtaista tietoa.
Webbplatsens språk: 
https://www.oecd.org/education/ceri/

Visa mera
Opetushallituksen julkaisema Maailmalle.net tarjoaa informaatiota nuorille, jotka ovat aikeissa muuttaa ulkomaille opiskelemaan tai työhön. Maailmalle.net sisältää tietoa siitä, millaiset mahdollisuudet eri tilanteissa olevilla nuorilla on päästä haluamaansa paikkaan. Palvelussa opastetaan, mistä lisäneuvoja voi hakea käytännön ongelmissa.
Webbplatsens språk: 
https://www.maailmalle.net/

Visa mera
Opetushallituksen sivuilla on tietoa Suomen koulutusjärjestelmästä, eri koulutusmuodoista sekä tutkinnoista. Sivuilla julkaistaan myös ajankohtaista tietoa opetustoimen alalta sekä opettajien työhön liittyvää aineistoa.
Webbplatsens språk: 
https://www.oph.fi

Visa mera
Sivuilla on tietoa Sosiaalipedagogiikan säätiöstä ja sen hankkeista, kuntoutustoiminnasta, koulutuksista ja julkaisuista.
Webbplatsens språk: 
https://sosped.fi/

Visa mera
Opintopolku antaa ohjeita ja neuvoja koulutustiedon etsijöille. Tietoa löytyy opiskelumahdollisuuksista, opiskelumuodoista, koulutusaloista, työhön ja harrastuksiin liittyvistä opinnoista, opintojen rahoituksesta sekä ulkomailla opiskelusta.
Webbplatsens språk: 
https://opintopolku.fi/

Visa mera
Tietoa opetusministeriöltä haettavista avustuksista.
Webbplatsens språk: 
https://okm.fi/avustukset

Visa mera
Tilastokeskuksen koulutustilastoja eri asteiden ja ikäryhmien koulutuksesta.
Webbplatsens språk: 
https://www.stat.fi/aihe/koulutus-ja-tutkimus

Visa mera
Kansallinen koulutuksen arviointikeskus (Karvi) vastaa varhaiskasvatuksen, opetuksen ja koulutuksen kansallisesta arvioinnista. Karvin toimiala kattaa koko koulutusjärjestelmän varhaiskasvatuksesta korkeakoulutukseen. Sivustolla voi tutustua keskuksen arviointiraportteihin ja muihin julkaisuihin.
Webbplatsens språk: 
https://karvi.fi/

Visa mera
Sivistyskatsaus kokoaa tilasto- ja muita tietoja opetus- ja kulttuuriministeriön hallinnonalasta, sen kehityksestä ja tilanteesta kansainvälisessä vertailussa. Hallinnonala käsittää kasvatus-, koulutus- ja tiedepolitiikan sekä taiteen ja kulttuurin, liikunnan ja nuorisopolitiika sekä kirkollisasiat.
Webbplatsens språk: 
http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-263-744-4

Visa mera
Avoin verkkokurssi kaikille suomalaisesta koulutusjärjestelmästä kiinnostuneille. Kurssilla tutustutaan suomalaisen koulutusjärjestelmän periaatteisiin sekä tämänhetkisiin kehityssuuntiin. Kurssille osallistuminen edellyttää kirjautumista, mutta osallistujan ei tarvitse olla Helsingin yliopiston opiskelija.
Webbplatsens språk: 
https://courses.mooc.fi/org/uh-edu/courses/uncover-finnish-education

Visa mera
Kasvatussosiologian neljäs vuosikirja pureutuu sosiologian peruskysymyksiin – koulutuksen ja luokka-aseman välisiin yhteyksiin sekä koulutuksen ja yhteiskuntaluokan yhteisvaikutuksena muotoutuviin elämänmahdollisuuksiin. Kirjan luvut kuvaavat, miten luokkatausta vaikuttaa esimerkiksi koulumenestykseen, koulutusvalintoihin ja lopulta valikoitumiseen eri tavoin arvotetuille jatkokoulutusreiteille.
Webbplatsens språk: 
https://doi.org/10.61201/tup.865

Visa mera