Erityisopetuksen käsikirjassa on opastus ammatilliseen erityisopetukseen eirtyisesti opiskelijoiden tuen tarpeen näkökulmasta.
Webbplatsens språk: 
https://www.oph.fi/fi/tilastot-ja-julkaisut/julkaisut/erityisopetuksen-kasikirja

Visa mera
Hej! ruotsin kielen oppikirja ja harjoituksia 7.-10. -luokille.
Webbplatsens språk: 
https://www.oph.fi/fi/oppimateriaali/hej

Visa mera
Avointen oppimateriaalien kirjastossa voi hakea, löytää, koota ja tallentaa omia avoimia oppimateriaaleja kaikilta koulutusasteilta. Palvelu on vastikään avattu.
Webbplatsens språk: 
https://aoe.fi

Visa mera
Opus 1 tarjoaa työkaluja musiikinopetusta järjestäville tahoille ja opettajille sävellyksen alkuopetukseen sekä valikoiman sävellystehtäviä, jotka soveltuvat musiikkioppilaitosten ryhmä- ja yksilöopetukseen. Sivustolla on myös artikkeleita, joissa säveltäjät, pedagogit ja tutkijat avaavat erilaisia näkökulmia sävellyksenopetukseen.
Webbplatsens språk: 
https://www.opus1.fi/

Visa mera
Taideyliopiston Sibelius-Akatemian verkkosivut sisältävät tiedot yliopiston opetuksesta, organisaatiosta, konserteista ja kansainvälisestä toiminnasta.
Webbplatsens språk: 
https://www.uniarts.fi/yksikot/sibelius-akatemia/

Visa mera
Opetushallituksen sivuilla on tietoa Suomen koulutusjärjestelmästä, eri koulutusmuodoista sekä tutkinnoista. Sivuilla julkaistaan myös ajankohtaista tietoa opetustoimen alalta sekä opettajien työhön liittyvää aineistoa.
Webbplatsens språk: 
https://www.oph.fi

Visa mera
Vuosittaisen Metsävisa-kilvan sivustossa kerrotaan kilpailusta ja siihen ilmoittautumisesta sekä valmentautumisesta. Sivuun on koottu edellisten metsävisojen kysymyksiä vastauksineen.
Webbplatsens språk: 
https://smy.fi/opeta-opi/metsavisa/

Visa mera
Opetustyön tueksi tehdyssä materiaalissa tarkastellaan ilmastonmuutosta eri oppiaineiden näkökulmasta. Oppaaseen on koottu myös vinkkejä monialaiseen oppimiseen ja alakoulun ilmastokasvatukseen sekä yleistietoa ilmastonmuutoksesta ja ilmastokasvatuksesta.
Webbplatsens språk: 
https://openilmasto-opas.fi/

Visa mera
Vesisankarit innostaa koululaisia toimimaan vesillä turvallisesti eri vuodenaikoina. Sivustolla on oppimateriaalia uimataidosta ensiaputaitoon ja navigointitaitoihin. Ohjeet on koottu Vesisankarit-käsikirjaan, joka on julkaistu myös ruotsiksi. Videoilta löytyy harjoituksia, joita voi tehdä kuivalla maalla tai vedessä.
Webbplatsens språk: 
https://www.vesisankarit.fi/

Visa mera
Kulttuurikasvatussuunnitelma on työkalu kulttuuri-, taide- ja kulttuuriperintökasvatuksen toteuttamiseen. Työkalun avulla kunnat voivat laatia opetusta varten suunnitelman, joka perustuu paikalliseen kulttuuriperintöön ja -tarjontaan.
Webbplatsens språk: 
https://kulttuurikasvatussuunnitelma.fi/

Visa mera
Suomen lasten ja nuorten kuvataidekoulujen liiton sivulla on tietoa liiton toiminnasta, kuvataideoppilaitoksista sekä taiteen opetuksesta.
Webbplatsens språk: 
https://youngart.fi/

Visa mera
Maria Kautonen ja Mikko Kuronen käsittelevät kirjassa ruotsin kielen ääntämistä, ääntämisen oppimista, erilaisia opetusmenetelmiä sekä pedagogisia näkökulmia oppimiseen.
Webbplatsens språk: 
https://www.sls.fi/sv/utgivning/uttalsinlarning-med-fokus-pa-svenska

Visa mera
Tietoa ortodoksisuudesta ja ortodoksisesta kasvatuksesta ja opetuksesta sekä sanasto.
Webbplatsens språk: 
https://ortodoksisto.fi/

Visa mera
Sivuilla on tietoa maahanmuuttajille tarkoitetuista koulutuspalveluista ja -vaatimuksista, kielikursseista ja muista opinnoista sekä Suomen koulutusjärjestelmästä.
Webbplatsens språk: 
https://www.oph.fi/fi/koulutus-ja-tutkinnot/maahanmuuttotaustaiset-oppijat

Visa mera
Luetaan yhdessä -verkosto tarjoaa vapaaehtoistyönä lukutaidon ja suomen kielen opetusta maahanmuuttajanaisille eri puolilla Suomea. Sivuilta löytyy opetusaineistoja ja ohjeita ryhmän perustajalle.
https://luetaanyhdessa.fi/

Visa mera
Opetus- ja kulttuuriministeriön sivuilla esitellään ministeriön organisaatio, koulutus- ja tiedepolitiikan sekä kulttuuripolitiikan osastojen toimialaan kuuluvat asiat, asiantuntijaelimet ja organisaatiot sekä hallinnonalaan liittyvät ohjelmat ja rahoitus. Sivuilla on tiedot ministeriön julkaisuista, joista osa on ilmestynyt myös verkossa. Sivuilla on myös komitearekisteri, josta voi hakea hallinnonalan asiantuntijaelimien tietoja.
Webbplatsens språk: 
https://okm.fi

Visa mera
Ortodoksi.net sisältää ortodokseille ja ortodoksisuudesta kiinnostuneille mm. ortodoksisen sanakirjan suomi-englanti, virtuaalikirkon sekä ortodoksisen tietopankin.
Webbplatsens språk: 
https://www.ortodoksi.net

Visa mera
Kesälukioseuran sivulla voi hakea tietoa kesälukiosta, sen toiminnasta sekä kursseista.
Webbplatsens språk: 
https://kesalukioseura.fi/

Visa mera
Amos Rexin sivuille on koottu taidetta, jota voi kokea paikasta riippumatta. Tarjolla on mm. video-opastuksia ja sisältöjä etäopetukseen.
Webbplatsens språk: 
https://amosrex.fi/online/

Visa mera
FinRAn tavoitteena on edistää oppimisen ja opettamisen käytänteitä, jotka tukevat lasten ja nuorten kielellistä kehitystä, lukemalla ja kirjoittamalla oppimista sekä erilaisten oppimisen tapojen huomioimista. Sivuilla on tietoa toiminnasta sekä Kielikukko-lehden arkisto.
Webbplatsens språk: 
https://finrainfo.fi/

Visa mera
Tutkija tavattavissa -palvelu tuo tiedettä ja tutkimusta kouluihin ja toisen asteen oppilaitoksiin. Maksuttoman palvelun kautta opettaja voi hakea tunnilleen tutkijaa opetuksen tueksi ja käsiteltäviä teemoja syventämään. Tutkijavierailut toteutetaan videopuhelujen välityksellä.
Webbplatsens språk: 
https://nuortentiedeakatemia.fi/tutkija-tavattavissa/

Visa mera
Oppaan tarkoituksena on selventää, mitä juridisia näkökohtia laitteiden ja ohjelmistojen käyttöön liittyy koulussa. Siinä käsiteltäviä asioita ovat muun muassa mobiililaitteiden käytön rajoitukset, oman laitteen käyttäminen, valokuvan tai videon ottaminen ja julkaiseminen sekä koulun laitteen käyttäminen koulun ulkopuolella.
Webbplatsens språk: 
https://www.oph.fi/fi/koulutus-ja-tutkinnot/tietokoneen-kannykan-ja-muiden-mobiililaitteiden-kaytto-...

Visa mera