Belgialaisen egyptologin muinasta Egyptiä käsittelevät sivut sisältävät tietoja Egyptin historiasta, kuolleiden kaupunki Sakkarasta ja siellä sijaitsevista pyramideista ja muista hautamonumenteista sekä muinaisen Egyptin kielestä ja kirjoituksesta. Sivuilla on myös laaja linkkilista Egypti-aiheisista sivuista sekä yli 450 kirjan bibliografia.
Webbplatsens språk: 
http://www.ancient-egypt.org

Visa mera
Suomen Egyptologinen Seura - Egyptologiska Sällskapet i Finland ry (perustettu 1969) edistää muinaisen Egyptin tuntemusta ja tutkimusta Suomessa mm. järjestämällä kuukausittaisia kokouksia, yleisöesitelmiä, näyttelyitä ja matkoja sekä julkaisee tiedotuslehteä. Seura on Tieteellisten Seurain Valtuuskunnan jäsen.
Webbplatsens språk: 
http://www.egyptologinenseura.fi

Visa mera
Oxfordin yliopiston Griffith Institute'n verkossa käytettävissä olevat aineistot sisältävät kertomuksia arkeologisista kaivauksista Egyptissä, kaivauspäiväkirjoja, valokuvia sekä vesiväripiirroksia löydöistä ja taiteesta. Materiaalin joukossa on kuuluisien arkeologien muotokuvia ja käsialanäytteitä. Myös Tutankhamonin haudan kaivauksista tunnetun Howard Carterin kirjoituksia löytyy täältä.
Webbplatsens språk: 
http://www.griffith.ox.ac.uk/archive/onlineresources/index.html

Visa mera
Oxfordin yliopiston Griffith Institute'n kokonaisuus egyptologian ehkä kuuluisimmasta löydöstä ja kaivauksista, Tutankhamonin haudasta. Mukana on Howard Carterin muistiinpanoja kaivauksista ja tutkimuksista, kaivauspäiväkirjoja, valokuvia, piirroksia ja karttoja sekä bibliografia.
Webbplatsens språk: 
http://www.griffith.ox.ac.uk/discoveringTut/

Visa mera
Osiris.net on kattava egyptologian tietopankki. Sivustossa kuvataan alueita ja kaivauksia, erityisesti hautamonumentteja ja hauta-alueita, joista suurimmat ovat Luksorissa, Saqqarassa, Gizassa, Karnakissa. Sivustossa on jukaistu uutiskirjeitä vuodesta 2001 ja ne löytyvät arkistosta.
Webbplatsens språk: 
https://osirisnet.net/e_centrale.htm

Visa mera
Kokonaisuudesta löytyy Saqqaran alueen arkeologisten kaivauksien kaivauspäiväkirjoja sekä kuvia, pohjapiirroksia ja kuvausta alueen haudoista. Täällä voi myös käydä virtuaalikierroksella muutamassa haudassa, joista yksi on Horemhebin.
Webbplatsens språk: 
https://www.saqqara.nl/

Visa mera
Egyptologian lähteitä kerättynä vuodesta 1994 lähtien.
Webbplatsens språk: 
https://www.fitzmuseum.cam.ac.uk/er/index.html

Visa mera
Sivuilta löytyy Egyptin historian aikajana roomalaiskaudelle saakka, egyptologien ja muiden Egyptin historian tutkimuksen kannalta keskeisten henkilöiden elämäkertatietoja, tietoa muinaisen Egyptin hallitsijoista seka Theban Mapping Protjectista, sen etenemisestä ja julkaisuista. Sivuilla on perusteelliset esitykset Theban alueen historiasta, hautamonumenteista ja arkeologisista kaivauksista, erityisesti Kuninkaiden laaksosta. Perusteellisein esitys on haudasta KV 5. Monista haudoista on valokuvia ja/tai pohjapiirros.
Webbplatsens språk: 
https://www.thebanmappingproject.com

Visa mera
Ranskalaisten laajan arkeologisen Aleksandria-projektin kotisivu.
Webbplatsens språk: 
https://www.cealex.org/

Visa mera