Stiftelsen för rehabilitering arbetar med såväl fysisk som psykisk rehabilitering.
Webbplatsens språk: 
http://www.kuntoutussaatio.fi/svenska

Visa mera
Sivusto kokoaa yhteen THL:n tuottamaa tietoa suomalaisten yleisimmistä kroonisista sairauksista kuten astmasta ja allergioista, diabeteksesta, muistisairauksista, sydän- ja verisuonitaudeista sekä syövästä.
Webbplatsens språk: 
https://www.thl.fi/fi/web/kansantaudit

Visa mera
TEAviisari on verkkopalvelu, joka kuvaa kunnan toimintaa asukkaidensa terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Aktiivisuutta mitataan seitsemällä eri toimialueella: perusterveydenhuolto, perusopetus, lukiokoulutus, ammatillinen koulutus, liikunta, ikääntyneiden palvelut sekä kuntajohto.
Webbplatsens språk: 
https://www.teaviisari.fi/teaviisari/

Visa mera
Toimia-tietokanta sisältää välineitä terveydenhuollon ammattilaisille toimintakyvyn mittaamiseen ja arviointiin. Aineisto käsittää suosituksia, mittareita sekä käsikirjoja.
Webbplatsens språk: 
https://www.thl.fi/fi/web/toimintakyky/etusivu/toimia-tietokanta

Visa mera
Euroopan kemikaaliviraston sivusto tarjoaa tietoa kemikaaleista 23 kielellä. Sivuilla on tietoa kemikaalien terveys- ja ympäristövaikutuksista ja työturvallisuudesta sekä neuvoja kuluttajille.
Webbplatsens språk: 
https://chemicalsinourlife.echa.europa.eu/fi/home

Visa mera
Raportti kuvaa Suomessa asuvien aikuisten terveyttä ja hyvinvointia sekä niihin vaikuttavia tekijöitä. Teemoja ovat mm. koettu terveys, elämänlaatu, elintavat, toimintakyky, yleisimpien kansantautien ja terveysongelmien esiintyvyys, niiden riskitekijät, ja näihin liittyvä hoidon ja avun tarve sekä terveyspalvelujen käyttö.
Webbplatsens språk: 
http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-343-105-8

Visa mera
Omaolossa voi arvioida omaa terveydentilaansa ja hyvinvointiaan ohjeiden tai ammattilaisten avulla. Palvelussa voi perehtyä terveydettä ja tauteja koskeviin artikkeleihin, tutkia itsehoito-ohjelmia sekä saada apua sosiaali- ja terveyspalveluista. Palvelussa voi arvioida oireita, terveyspalvelujen tarvetta, saada kootusti omat hoito- ja palvelukokonaisuudet käyttöönsä sekä tehdä hyvinvointitarkastuksen. Sivusto on kehitetty yhteistyössä usean kaupungin ja terveyspiirin kanssa ja sitä käytetään useassa kunnassa omahoidon pohjana.
Webbplatsens språk: 
https://www.omaolo.fi/

Visa mera
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos kokoama analyysi hyvinvointi- ja terveyseroista, niihin vaikuttavista tekijöistä sekä keinoista erojen kaventamiseksi.
Webbplatsens språk: 
https://thl.fi/fi/web/hyvinvointi-ja-terveyserot

Visa mera
THL:n kokonaisuus sisäilmasta, sen laadun arvioinnista sekä terveysvaikutuksista. Home- ja kosteusvaurioista sekä hometaloanalytiikasta kerrotaan tiiviisti.
Webbplatsens språk: 
https://thl.fi/fi/web/ymparistoterveys/sisailma

Visa mera
Selkeä opas kuvineen kodin tuhohyönteisten torjuntaa varten.
Webbplatsens språk: 
https://www.hel.fi/static/ymk/esitteet/tuholaisesite.pdf

Visa mera
Kirjassa käsitellään terveyden edistämisen laajaa toimintakenttää. Keskeistä on moniammatillinen ja monitieteinen yhteistyö, jonka avulla pyritään löytämään ihmisen elämänlaatua edistäviä ratkaisuja.
Webbplatsens språk: 
http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-61-3108-5

Visa mera
På Livsmedelverkets webbplats finns ett digert utbud av information om livsmedel. På sidorna finns bl.a. information om hantering och förvaring av livsmedel, risker förknippade med livsmedel, matallergener, produktionssätt, primärproduktion, tillverkning och försäljning av livsmedel, djurskydd, djurhållning, djursjukdomar samt odling, produktion, försäljning och marknadsföring av växter. Här finns också en samling med frågor och svar om livsmedel, en nyckel till e-koderna, växtsortlistor över godkända odlade växtsorter samt information om hygienpasset och kompetenstestet för hygienpasset. Modellfrågor och ett elektroniskt modelltest ingår. På sidorna finns också nyheter, blanketter, samt möjlighet att beställa broschyrer och affischer och ladda ner publikationer.
Webbplatsens språk: 
https://www.ruokavirasto.fi/sv/

Visa mera
Terveyskylä.fi-sivustolla esitellään terveydenhuollon digipalveluita. Siellä kerrotaan, mitä e-terveyspalvelut ovat, mitä hyötyä niistä on ja kenelle ne on tarkoitettu. Sivuilla on tietoa myös toisen puolesta asioinnista ja tietoturvasta. Lisäksi löytyy sanasto sekä tietovisoja, joilla voi testata osaamistaan.
Webbplatsens språk: 
https://www.terveyskyla.fi/terveyskyl%C3%A4n-palvelut/e-terveyspalveluiden-opas

Visa mera
Oivassa elintarvikevalvontaviranomaiset arvioivat ravintoloiden, kahviloiden ym. elintarviketurvallisuutta. Sivustolla voi etsiä tiettyä yritystä koskevia tietoja ja tutustua Oiva-raportteihin.
Webbplatsens språk: 
https://www.oivahymy.fi/

Visa mera
Ilmatieteen laitos kertoo, mikä on UV-indeksi, mitä ultraviolettisäteily on ja miksi siltä kannattaa suojautua.
Webbplatsens språk: 
https://www.ilmatieteenlaitos.fi/ultraviolettisateily

Visa mera
Terveyskirjaston sivuilla on julkaistu tarkistettu ja ajantasaistettu versio Jouko Tuomiston teoksesta, joka vastaa lukuisiin ympäristöä ja terveyttä koskeviin kysymyksiin.
Webbplatsens språk: 
https://www.terveyskirjasto.fi/sisalto/arsenikista-oljyyn-100-kysymysta-ymparistosta-ja-terveydesta

Visa mera
Homepakolaiset on yhdistys, jonka on perustanut joukko sisäilmasta vakavasti sairastuneita ihmisiä. Sivuilta löytyy tietoa oireista ja sairauksista sekä sairastuneiden kertomuksia. Sivuilla on myös esimerkkejä eri tavoista, joilla sairastuneiden oikeuksia on pyritty edistämään.
Webbplatsens språk: 
https://homepakolaiset.fi/

Visa mera
THL:n karttapalvelu näyttää ennusteen lihavuuteen liittyvien sairauksien määrästä. Palvelussa voi myös tutkia ennusteita lihavuuden yleistymisestä.
Webbplatsens språk: 
https://thl.fi/fi/web/elintavat-ja-ravitsemus/lihavuus/lihavuuteen-liittyva-sairastuvuus-karttapalve...

Visa mera
Neuvottelukunta käsittelee periaatteelliselta kannalta terveydenhuoltoon ja potilaan asemaan liittyviä eettisiä kysymyksiä. Neuvottelukunta toimii asiantuntija-apuna terveydenhuoltoa ja sitä koskevaa lainsäädäntöä kehitettäessä, kerää ja välittää tietoa terveydenhuollon eettisistä kysymyksistä ja kansainvälisestä terveydenhuoltoa koskevasta eettisestä keskustelusta, terveydenhuollon ja terveydenhuollon teknologian kehityksestä ja sen liittymisestä eettisiin kysymyksiin (Asetus terveydenhuollon eettisestä neuvottelukunnasta 494/1998).
Webbplatsens språk: 
https://etene.fi/

Visa mera
Suomessa sairausvakuutettu henkilö on oikeutettu lääketieteellisesti välttämättömään sairaanhoitoon tilapäisen oleskelun aikana EU- ja ETA-valtioissa, Sveitsissä ja Australiassa. Kelan sivuilla on tietoa eri maiden terveydenhuoltopalveluista sekä siitä, miten Suomessa sairausvakuutettu saa hoitoa ja miten hoito korvataan.
Webbplatsens språk: 
https://www.kela.fi/sairaanhoito-kansainvalisissa-tilanteissa-jos-sairastut-ulkomailla

Visa mera
EU:n kansanterveysportaali tarjoaa tietoa terveyteen liittyvistä asioista ja EU:n kansanterveystoimista ja ohjelmista.
Webbplatsens språk: 
https://ec.europa.eu/info/policies/public-health_fi

Visa mera
SOSTE kokoaa yhteen sosiaali- ja terveysalan järjestöjä. Sivustossa on tietoa toiminnasta, jäsenjärjestöistä, hankkeista ja julkaisuista.
Webbplatsens språk: 
https://www.soste.fi/

Visa mera
Vapaaehtoistyötä tekevien kansanterveysjärjestöjen yhteistoimintaelimen sivuilta löytää yhteystietoja, sekä tietoja yhdistyksen varainhankinnasta ja keräyksistä.
Webbplatsens språk: 
https://www.skty.fi/

Visa mera
Terveyden edistämisen alalla toimiva tukimuslaitos tarjoaa paitsi tietoa organisaatiosta, myös tietoa ajankohtaisista hankkeista, koulutuksesta ja toimialueeseen liittyviä linkkejä.
Webbplatsens språk: 
https://ukkinstituutti.fi/

Visa mera
Palvelu, josta voi etsiä kaikista Suomen kunnista keskeisiä väestön hyvinvointia ja terveyttä koskevia tietoja vuodesta 1990 alkaen. Tietoja saa graafisina kuvioina ja karttoina.
Webbplatsens språk: 
https://sotkanet.fi/

Visa mera
Elias Lönnrotin ensimmäisen kerran vuonna 1839 ilmestynyt lääkärikirja esittelee tavallisimpia tauteja ja niiden hoitoa ja antaa terveen elämän ohjeita.
Webbplatsens språk: 
https://digi.kansalliskirjasto.fi/teos/binding/1907427?page=1

Visa mera
Ministeriön vastuualueet ovat huolehtiminen sosiaali- ja terveyshuollosta, kuntoutuksesta, työterveydestä ja ympäristöterveydenhuollosta, työsuojelusta ja sosiaalivakuutuksesta, tasa-arvosta ja veteraaniasioista. Sivuilla on ministeriön tiedotteita, julkaisut, ministeriön organisaatio ja henkilöstö.
Webbplatsens språk: 
https://stm.fi/

Visa mera
Julkaisussa opastetaan, miten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen voi ja miten hänen tulisi menetellä vuorovaikutustilanteissa eri tavoin kommunikoivien kanssa. Artikkelit käsittelevät kielellisiä ja kulttuurisia oikeuksia, selkokieltä, yhteistyötä puhuttujen kielten tulkin kanssa sekä kommunikointia viittomakielisen, kuulonäkövammaisen, puhevammaisen ja näkövammaisen henkilön kanssa. Myös olemuskieltä käsitellään kommunikointi- ja vuorovaikutusmenetelmänä.
Webbplatsens språk: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-952-493-359-9

Visa mera
Tilastokeskuksen kokoama paketti suomalaisten terveyteen liittyvistä tilastoista.
Webbplatsens språk: 
https://www.stat.fi/aihe/terveys-ja-sosiaaliturva

Visa mera

Sidor