Organisationen och verksamheten vid stiftelsen Pro Artibus presenteras på hemsidan.
Webbplatsens språk: 
http://www.proartibus.fi

Visa mera
Vii­te­kor­tit ovat avain Kan­sal­lis­gal­le­rian lei­ke­ko­koel­man mik­ro­fil­mat­tui­hin lei­ke­kir­joi­hin. Kor­teil­la on viit­teet yh­teen­sä yli 24 114 tai­tei­li­jaa kos­ke­viin leh­ti­leik­kei­siin. Mik­ro­fil­mat­tu­ja leik­kei­tä voi lu­kea Kan­sal­lis­gal­le­rian kir­jas­tos­sa Ate­neu­mis­sa ja Kias­mas­sa. Viit­tei­den avul­la ar­tik­ke­lit ovat löy­det­tä­vis­sä myös muista kir­jas­toista, jois­sa ky­sei­set leh­det ovat mik­ro­fil­mat­tui­na.
Webbplatsens språk: 
http://taiteilijaviitekortit.kansallisgalleria.fi/

Visa mera
Frame tukee taiteen ammattilaisten kansainvälistä toimintaa, toimijoiden yhteistyötä Suomessa ja ulkomailla sekä toimii nykytaiteen tiedotuskeskuksena. Sivuilta löytyy tietoa Framen apurahoista, sen tarjoamasta ohjelmasta, Venetsian biennaaleista sekä nykytaiteesta alana. Taiteilijoille löytyy ohjeita, mm. kansainväliseen toimintaan. Framesta löytyy myös taidegallerioiden yhteystiedot sekä taidegalleriatilastoja.
Webbplatsens språk: 
https://frame-finland.fi/

Visa mera
Kritiikki näkyy! on Suomen arvostelijain liiton hanke, jonka tavoitteena on selkiyttää kritiikin merkitystä, lisätä sen monimuotoisuutta sekä tuoda kritiikkiä lähemmäksi tekijöitä ja lukijoita. Hankkeen toimintamuotoja ovat mm. kritiikkiklinikka ja lähikritiikki. Artikkelihaulla voi etsiä hankkeen tuottamia sisältöjä. Luettavissa on esimerkiksi kirja Yhteinen kritiikki – näkökulmia yhteisöllisyyteen ja inkluusioon.
Webbplatsens språk: 
https://www.kritiikkinakyy.fi/

Visa mera
Teatterikorkeakoulun Tila, kuva, aatteet -luentosarjan oheismateriaaliksi laadittu aineisto kuvaa taidehistorian pääpiirteitä 1800-luvun loppuun asti. Arkkitehtuurin ja kuvataiteen lisäksi mukana on myös viittauksia teatterin, tanssin ja oopperan ilmiöihin.
Webbplatsens språk: 
https://disco.teak.fi/tila/

Visa mera
Suomen lasten ja nuorten kuvataidekoulujen liiton sivulla on tietoa liiton toiminnasta, kuvataideoppilaitoksista sekä taiteen opetuksesta.
Webbplatsens språk: 
https://youngart.fi/

Visa mera
Virtuaalinen Annantalo antaa vinkkejä perheille, kouluille ja kiinnostuneille kuinka taidetta voi tehdä kotona nykyhetken poikkeuksellisen arjen keskellä. Sivu sisältää ohjelmaa perheen pienimmille, sekä Tehdään taidejuttuja-nimisen lehtisen jossa on ohjeita taiteen tekemiseen kotona ja joka sisältää m.m. materiaalilistan, ohjeet ja kaavoja erilaisten teosten tekemiseen.
Webbplatsens språk: 
https://www.annantalo.fi/fi/virtuaalinenannantalo

Visa mera
Bibliografia sisältää viitetietoja suomalaisesta kuvataiteesta, joka koskee taide-elämää ennen vuotta 1970. Bibliografiassa on huomioitu suomalaisten kirjoittama, Suomessa julkaistu ja suomalaisten kirjoittama ulkomaista taidetta koskeva aineisto, käännöskirjallisuus sekä ulkomailla Suomen vanhemmasta kuvataiteesta julkaistu materiaali. Palvelu on linkitetty Kansallisgallerian kokoelmatietokantaan sekä sen kirjaston kokoelmatietokantaan.
Webbplatsens språk: 
http://kirjava.fng.fi/bibliografia/bibliografiat.php

Visa mera
Kritiikin uutiset on Suomen arvostelijain liiton julkaisu, jossa ilmestyy haastatteluja, esseitä, kolumneja ja kritiikkejä. SARV on eri taiteenalojen arvostelijoiden ammatillinen yhteenliittymä. Sivuilta saa tietoa sen eri jaosten toiminnasta ja niiden jakamista apurahoista ja palkinnoista (esim. Kritiikin kannukset).
Webbplatsens språk: 
https://www.kritiikinuutiset.fi/

Visa mera
Forum Artis on laatinut taide- ja kulttuurialaa koskevat eettiset ohjeet, jotka liittyvät mm. vastuullisuuteen, yhdenvertaisuuteen ja vuorovaikutukseen taidealalla.
Webbplatsens språk: 
https://eettinentaide.fi/

Visa mera
DigitaltMuseum on verkkopalvelu, joka tarjoaa pääsyn norjalaisten ja ruotsalaisten museoiden kokoelmiin. Aineistoihin voi tutustua esimerkiksi aikajanan, näyttelyiden, kokoelmanostojen ja artikkeleiden avulla.
Webbplatsens språk: 
https://digitaltmuseum.se/

Visa mera