Indien

Fler länkar från menyn Ämnen
Intian junamatkailuun perehdyttävä opas on osa sivustoa The Man in Seat Sixty-one. Oppaassa on aikatauluja, hintatietoja ja käytännön tietoa ja vinkkejä intialaisesta rautatieliikenteestä.
Webbplatsens språk: 
http://www.seat61.com/India.htm

Visa mera
Intian kulttuurikeskuksen toiminnan esittely, yhteystiedot ja ajankohtaiset tapahtumat. Sivustossa kerrotaan hieman Intian kulttuurista, Buddhan elämästä, buddhismista sekä annetaan kartta, josta löytyvät Intian osavaltiot. Kulttuurikeskuksen sivustossa esitellään myös jonkin verran Intia-matkailua.
Webbplatsens språk: 
http://www.intian.fi

Visa mera
Tuhdissa Intia-paketissa käsitellään kulttuurin eri osa-alueet, maantiede, sosiaaliset olot, muuttoliike, uskonnot sekä historia ja politiikka. Sivustoa ylläpidetään Kalifornian yliopistossa.
Webbplatsens språk: 
http://www.sscnet.ucla.edu/southasia

Visa mera
Sivun yläosan valikoista pääsee yleistietoon ja Help deskin käytännön vinkkeihin. Muuten sivu tarjoaa lomaideoita ja teemasivuja esimerkiksi käsityöperinteestä, joogasta, kulttuuriperinnöstä, pyhiinvaelluksesta ja Buddhasta.
Webbplatsens språk: 
http://www.incredibleindia.org

Visa mera
Sivuston pääpaino ei ole matkailussa, vaan Intiaa esitellään monelta kantilta, aiheina mm. maatalous, autoteollisuus, teollisuus ja kauppa, infrastruktuuri, elokuva- ja TV-tuotanto, muoti ja ruokakulttuuri. Osiot koostuvat useimmiten teksti- ja kuvaosuudesta ja linkeistä.
http://www.knowindia.net

Visa mera
Lonely Planetin matkaopas Intian kulttuuriin, nähtävyyksiin ja elämänmenoon.
Webbplatsens språk: 
http://www.lonelyplanet.com/india/delhi

Visa mera
Hyvin runsasantinen sivusto kuvastaa hyvin Intian tuhansien temppeleiden tyylillistä, taiteellista ja hengellistä rikkautta. Sivulla on omissa osioissaan esitelty Ganeshan, Shaktin, Shivan, Skandan, Suryan ja Vishnun pyhät asunnot. Temppelit on ryhmitelty myös alueittain. Lisänä sanasto ja tietoa Intian uskonnollisesta elämästä.
Webbplatsens språk: 
http://www.templenet.com

Visa mera
Lonely Planetin matkaopas esittelee Intian nähtävyyksiä ja matkailua.
Webbplatsens språk: 
http://www.lonelyplanet.com/india

Visa mera
BBC:n maaprofiili sisältää yleiskatsauksen, perusfaktat, johtajat, tiedotusvälineet ja keskeiset tapahtumat aikajanalla.
Webbplatsens språk: 
http://www.bbc.com/news/world-south-asia-12557384

Visa mera
Mångsidig portal om Indien med såväl basfakta som information om landets mytologi, kulturliv, matkultur, fauna, seder och kaster mm. Kartor, reseberättelser och mängder av foton ingår också, liksom diskussionsforum och e-kort.
Webbplatsens språk: 
http://www.indien.nu

Visa mera