Spanien

Fler länkar från menyn Ämnen
Alicanten maakunnan pääkaupungin matkailusivusto tarjoaa kaikki keskeiset asiat, jotka matkailija tarvitsee: tiedon kulttuurista, tapahtumista, ruoasta, rannoista, harrastusmahdollisuuksista ja liikenneyhteyksistä.
Webbplatsens språk: 
https://www.alicanteturismo.com

Visa mera
Cadizin maakunnan matkailutietoa espanjaksi, englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Myös yleistietoa, karttoja ja teemareittiehdotuksia.
Webbplatsens språk: 
https://www.cadizturismo.com/es

Visa mera
Ibizasta kertovilla matkailusivuilla on tietoa saaren kulttuurista, historiasta, nähtävyyksistä, tapahtumista, majoitusmahdollisuuksista, liikenteestä, ravintoloista, matkailuyrittäjien tarjoamista retkistä ja kiertoajeluista, urheilumahdollisuuksista, yökerhoista ja rannoista.
Webbplatsens språk: 
https://www.ibiza-spotlight.com

Visa mera
Baskimaan turistille esitellään nähtävyyksiä alueella, suurimpia kaupunkeja, museoita, baskien ruokia ja juhlaperinteitä sekä tietoa kansasta.
https://tourism.euskadi.eus/en/

Visa mera
Madridin Pradon taidemuseon kotisivut. Sivuilla esitellään kuvin ja sanoin museon 50 tunnetuinta teosta tekijöinään mm. Rubens, El Grego, Durer, Goya, Velazquez, Bosch, Botticelli. Lisäksi tietoja museon historiasta ja aukioloajoista. Sivuilla on myös teosten hakumahdollisuus eri maittain, aiheittain tai tyylilajeittain (kuvia tosin ei ole kaikista nähtävillä).
Webbplatsens språk: 
https://www.museodelprado.es/

Visa mera
Tietoa matkailijalle Madridin nähtävyyksistä, museoista, ostosmahdollisuuksista sekä tapahtumista.
Webbplatsens språk: 
https://www.esmadrid.com/en

Visa mera