Inre sekretion. Ämnesomsättning. Diabetes. Celiaki

Fler länkar från menyn Ämnen
Kilpirauhasliiton sivuilla on ohjeita ja tietoa palveluista kilpirauhaspotilaille. Sivuilta löytyy myös tietoa kilpirauhasesta ja sen taudeista. Lisäksi on linkkejä kansainvälisiin kilpirauhasyhdistyksiin.
Webbplatsens språk: 
http://www.kilpirauhasliitto.fi

Visa mera
Aivolisäke-potilasyhdistys Sella ry:n kotisivut. Sivuilla kerrotaan yhdistyksen toiminnasta ja tavoitteista sekä perustietoa aivolisäkkeen toiminnasta ja taudeista. Sivuilla on myös keskustelupalsta ja linkkilista.
Webbplatsens språk: 
http://www.sellanet.com

Visa mera
Om Diabetesförbundet, diabetesprevention och -vård, inkl. basfakta om sjukdomen, självtest, statistik och möjlighet att beställa material och publikationer. Mångsidigt om dieten - se också tidningen Diabetes' svenska bilaga (arkiv från år 2000-) för recept mm.
Webbplatsens språk: 
http://www.diabetes.fi/svenska

Visa mera
Luontaisesti gluteenittomaan nettiyhteisöön ovat kaikki keliaakikot ja asiasta kiinnostuneet tervetulleita! Sisältää keskustelua, vinkkejä, vertaistukea ja tuoteinformaatiota.
Webbplatsens språk: 
http://www.glu.fi

Visa mera
Keliakialiiton, sen paikallisyhdistysten ja tukihenkilöiden yhteystiedot. Perustiedot keliakista ja ihokeliakiasta (dermatitis herpetiformis). Ravinto- ja tuotetietoutta. Keliakia-lehden sisällysluettelot vuodesta 1996, osa valikoiden.
Webbplatsens språk: 
http://www.keliakialiitto.fi

Visa mera
Sivu kertoo lasten diabeteshoidon viimeisimmät uutiset ja tukee artikkeleillaan muutenkin lasta elämään sairautensa kanssa.
http://www.childrenwithdiabetes.com

Visa mera
Diabetesliiton kotisivu sisältää tietoa diabeteksesta sekä liiton toiminnasta ja julkaisuista. Sivuilla on myös diabetes-aiheisia linkkejä.
Webbplatsens språk: 
http://www.diabetes.fi

Visa mera
Suunta tarjoaa tukea keliaakikoille oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Sieltä löytyy mm. vinkkejä arjen tilanteisiin sekä kokemuksia gluteenittomasta elämästä.
Webbplatsens språk: 
http://www.gluteenitonsuunta.fi/

Visa mera
Fakta, symptom, diagnos, behandling av hypertyreos och sköldkörtelcancer. Alfabetisk ordlista med relaterade ord.
Webbplatsens språk: 
http://skoldkortelforeningen.se/sjukdomar/

Visa mera
Stop Diabetes on tutkimushanke, joka tähtää tyypin 2 diabeteksen ehkäisemiseen. Oman sairastumisriskinsä voi selvittää verkossa olevan testin avulla. Tutkimukseen osallistuva saa käyttöönsä elintapamuutosta tukevan sovelluksen ja mahdollisuuden osallistua ryhmäohjaukseen.
Webbplatsens språk: 
http://www.uef.fi/web/stopdia

Visa mera
Minä voin -palvelu on tarkoitettu tyypin 1 diabetesta sairastaville ja heidän läheisilleen. Palvelu auttaa tunnistamaan ja kohtaamaan sairastumiseen, diabeteksen kanssa elämiseen ja omahoitoon liittyviä tunteita ja ajatuksia.
Webbplatsens språk: 
https://minavoin.fi/

Visa mera
Apeced ja Addison ry:n sivuilla on kuvattuina sairaudet, niiden syyt, vaikutukset ja hoito.
Webbplatsens språk: 
http://www.apeced.org/

Visa mera