Kooperation

Fler länkar från menyn Ämnen
Tyvärr hittades inga svenskspråkiga länkar. Motsvarande finska länkar nedan.
Opas osuuskunnan perustamista harkitsevalle tai sitä jo suunnittelevalle sekä kaikille, joita osuuskunta yritysmuotona kiinnostaa. Oppaassa käsitellään toiminnan onnistumisen edellytyksiä, taloutta, markkinointia, verotusta, vakuutusturvaa, hallintoa jne.
Webbplatsens språk: 
https://perustajanopas.pellervo.fi/

Visa mera
Osuustoiminnan talousmedia on taloudellisen yhteistoiminnan ammattilehti, joka on suunnattu pellervolaisten yritysten omistaja- ja liikkeenjohdolle.
Webbplatsens språk: 
https://otlehti.pellervo.fi/

Visa mera
Digikirjastossa on julkaistu suomalaisen osuustoiminnan keskeisiä teoksia sekä osuustoimintaan liittyviä tutkimuksia, väitöskirjoja ja opinnäytetöitä.
Webbplatsens språk: 
https://pellervo.fi/tietoa-osuustoiminnasta/digikirjasto/

Visa mera
Pellervo andelsförbund ger information om hur man går tillväga för att grunda ett andelslag och instruktioner för uppgörande av ett andelslags stadgar.
Webbplatsens språk: 
https://pellervo.fi/sv/

Visa mera
Osuustoimintakeskus Pellervo on osuustoiminnallisten yritysten valtakunnallinen palvelu- ja etujärjestö. Seuran kotisivulta jäsenyritykset voivat käyttää edullisesti Pellervon monipuolisia yrityspalveluja. Sivut sisältävät Pellervon toiminnan esittelyn, yhteyshenkilöt ja yhteystiedot sekä seuran toimintasuunnitelman ja toimintakertomuksen. Sivuilla on myös osuustoimintaan liittyviä uutisia sekä linkit seuran palveluyhteisöihin ja jäsenyrityksiin.
Webbplatsens språk: 
https://pellervo.fi/

Visa mera