Ylen ja Helsingin kaupungin luoma jumppahetki tuo päivään virkistävää ja tarpeellista taukoliikuntaa.
Webbplatsens språk: 
https://areena.yle.fi/1-50489724

Visa mera
Yhdistyksen sivuilta löytyy tietoa Feldenkrais-menetelmästä ja sen kehittäjästä Moshe Feldenkraisista. Sivuilla on lista yhdistyksen jäsenistä sekä tietoa kursseista ja ohjaajakoulutuksesta.
Webbplatsens språk: 
https://www.feldenkrais.fi/

Visa mera
Ikäinstituutti on julkaissut jumppaohjeita ja liikuntavinkkejä ikäihmisille. Niitä on kirjoitettuina sekä videoilla. Palvelussa on mahdollisuus hakea sopivia liikkeitä mm. liiketyypin mukaan (koordinaatio, tasapaino, liikkuvuus, voima, verryttely). Ohjeet sopivat myös liikunnan ohjaajien materiaaliksi.
Webbplatsens språk: 
https://www.voitas.fi/

Visa mera
Keltaisen nauhan kampanjapäiväsivustosta löytyy hyviä jumppaohjeita joka päivälle. Sivustossa on niska-, hartiaseudun liikkeitä, keskikehon hallintaa, lihasvenyttelyä ja rentoutusohjeita.
Webbplatsens språk: 
https://www.reumaliitto.fi/fi/keltaisen-nauhan-paiva

Visa mera
Suomen Voimisteluliiton sivuiila esitellään lajeja, tapahtumat ja jäsenseurat. Sivuilla on ohjeita voimistelijan kehityksen tueksi, tuloksia sekä tietoa kilpailuista.
Webbplatsens språk: 
https://www.voimistelu.fi/

Visa mera
TULEn liikuntaohjeita tuki- ja liikuntaelimille, mm. niskalle, hartioille, jaloille, käsille, sormille, tulostettavina pdf-tiedoistoina. Harjoituksilla voi huoltaa lihasten kuntoa sekä liikkuvuutta, ryhtiä ja hyvinvointia kaikin puolin.
Webbplatsens språk: 
https://suomentule.fi/tule-terveyden-tueksi/jumppaohjeita/

Visa mera