Gymnastik. Konditionsgymnastik. Pilates.

Fler länkar från menyn Ämnen
Liikkuvakouvola -Youtubekanavalla on liikunnan ohjausta videoilla. Liikuntalajeja ja jumppia on monipuolisesti.
Webbplatsens språk: 
https://www.youtube.com/channel/UCH_OFAhtPa_h8IOd6kx8gFQ/videos

Visa mera
Ylen ja Helsingin kaupungin luoma jumppahetki tuo päivään virkistävää ja tarpeellista taukoliikuntaa.
Webbplatsens språk: 
https://areena.yle.fi/1-50489724

Visa mera
Liikkuvakouvola -kanavalta löytyy puolen tunnin venyttelyohjelma koko kropalle.
Webbplatsens språk: 
https://www.youtube.com/watch?v=ATajUnc4zTA

Visa mera
Terveurheilija-Youtubekanavan videot ohjaavat monenlaiseen liikuntaan. Sieltä löytyy taukojumppia, venyttelyjä ja verryttelyjä, alkulämmittelyjä ja erikoistuneempia harjoitteita.
Webbplatsens språk: 
https://www.youtube.com/user/Terveurheilija/featured?view_as=subscriber

Visa mera
Terveyden edistämisen alalla toimiva tukimuslaitos tarjoaa paitsi tietoa organisaatiosta, myös tietoa ajankohtaisista hankkeista, koulutuksesta ja toimialueeseen liittyviä linkkejä.
Webbplatsens språk: 
https://ukkinstituutti.fi/

Visa mera
Selkäliiton Selkäkanavalle on koottu jumppaohjeita ja treenivinkkejä selkä- ja niskakivun hoitoon ja ehkäisyyn. Ohjeita on taukojumppiin, kuminauhaharjoituksiin, lihaskunnon vahvistamiseen, raskauden ja synnytyksen ajan lihashuoltoon, pilatespallojumppaan, porrastreeneihin. Ohjeita on sekä videoina että kuvilla havainnollistettuina ohjeina.
Webbplatsens språk: 
https://selkakanava.fi/harjoitusohjeet

Visa mera
Yhdistyksen sivuilta löytyy tietoa Feldenkrais-menetelmästä ja sen kehittäjästä Moshe Feldenkraisista. Sivuilla on lista yhdistyksen jäsenistä sekä tietoa kursseista ja ohjaajakoulutuksesta.
Webbplatsens språk: 
https://www.feldenkrais.fi/

Visa mera
Mielenterveyden keskusliiton materiaalipankista löytyy harjoituksia mielen hyvinvointiin. Ne opastavat sekä liikunnan että mielen hallinnan avulla tekstimuodossa, videoilla ja podcasteilla.
Webbplatsens språk: 
https://www.mtkl.fi/materiaalipankki/

Visa mera
Ikäinstituutti on julkaissut jumppaohjeita ja liikuntavinkkejä ikäihmisille. Niitä on kirjoitettuina sekä videoilla. Palvelussa on mahdollisuus hakea sopivia liikkeitä mm. liiketyypin mukaan (koordinaatio, tasapaino, liikkuvuus, voima, verryttely). Ohjeet sopivat myös liikunnan ohjaajien materiaaliksi.
Webbplatsens språk: 
https://www.voitas.fi/

Visa mera
Keltaisen nauhan kampanjapäiväsivustosta löytyy hyviä jumppaohjeita joka päivälle. Sivustossa on niska-, hartiaseudun liikkeitä, keskikehon hallintaa, lihasvenyttelyä ja rentoutusohjeita.
Webbplatsens språk: 
https://www.reumaliitto.fi/fi/keltaisen-nauhan-paiva

Visa mera
TULEn liikuntaohjeita tuki- ja liikuntaelimille, mm. niskalle, hartioille, jaloille, käsille, sormille, tulostettavina pdf-tiedoistoina. Harjoituksilla voi huoltaa lihasten kuntoa sekä liikkuvuutta, ryhtiä ja hyvinvointia kaikin puolin.
Webbplatsens språk: 
https://suomentule.fi/tule-terveyden-tueksi/jumppaohjeita/

Visa mera