Polisen. Tullen. Gränsbevakningsväsen

Fler länkar från menyn Ämnen
Vuosikirja sisältää perustietoa Suojelupoliisista ja sen toiminnasta sekä turvallisuus- ja tiedustelupalveluista.
Webbplatsens språk: 
https://supo.fi/vuosikirja

Visa mera
Verkkonäyttely poliisin ammatin ja työnkuvan kehittymisestä sadan vuoden ajalta. Kolmella kielellä julkaistu, yli sata valokuvaa sisältävä näyttely kertoo poliisitoiminnan muutoksista itsenäisyyden alun levottomista vuosista nykyiseen nettipoliisien ja kyberrikollisuuden aikaan.
Webbplatsens språk: 
https://www.poliisi100.fi/

Visa mera
Julkaisu poliisin voimakeinojen käytön perusteista Suomessa. Kirja on ensisijaisesti suunnattu Poliisiammattikorkeakoulussa opiskeleville, mutta siitä voi olla hyötyä myös muille aiheesta kiinnostuneille.
Webbplatsens språk: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-951-815-378-1

Visa mera
Rajavartiolaitoksen sivuilla on tietoa laitoksen tehtävistä ja organisaatiosta. Sivuilta annetaan ohjeita ja tietoa rajoihin, rajanylikulkuun, passintarkastuspaikkoihin ja meripelastukseen liittyvistä seikoista. Sivuilta löytyy myös vuosikertomus.
Webbplatsens språk: 
https://raja.fi

Visa mera
Sivuilla kerrotaan Poliisimuseon toiminnasta ja kokoelmista. Sivujen Historia-osiossa julkaistaan poliisin historiaa käsitteleviä artikkeleita, tutkimuksia ja verkkonäyttelyitä.
Webbplatsens språk: 
https://poliisimuseo.fi/

Visa mera
Rajavartiolaitoksen valmiusjoukkueet on koulutettu ja varustettu toimimaan kaikkein vaativimmissa rajaturvallisuustehtävissä sekä myös muiden viranomaisten tukena. Verkkonäyttely esittelee valmiusjoukkueiden 30-vuotista historiaa, toimintaa, harjoituksia ja operaatioita.
Webbplatsens språk: 
https://raja.fi/valmiusjoukkueet-1992-2022

Visa mera