Arktikum-talossa Rovaniemellä sijaitsevat Arktinen keskus ja Lapin maakuntamuseo. Arktinen keskus tutkii koko arktista aluetta, Lapin maakuntamuseo taas keskittyy Lapin luontoon ja kulttuuriperinteeseen. Molemmat laitokset järjestävät toimintaansa liittyviä näyttelyitä ja tapahtumia.
Webbplatsens språk: 
https://www.arktikum.fi

Visa mera
Kolarin kunnan palvelut ja alueen matkailukohteet ja yrityspalvelut. Sivuilta löytyvät myös ajankohtaistapahtumat ja uutisia.
Webbplatsens språk: 
https://www.kolari.fi

Visa mera
Rovaniemen kaupungin hallintokunnat, linkkejä kaupungin ja ympäristön kulttuuriin, historiaan, matkailuun ja aktiviteetteihin sekä jatkokoulutukseen.
Webbplatsens språk: 
https://www.rovaniemi.fi

Visa mera
Sisältää tietoa Sallan kunnasta, palveluista, kulkuyhteyksistä, nähtävyyksistä, matkailupalveluista ja tapahtumista.
Webbplatsens språk: 
https://www.salla.fi

Visa mera
Lapin matkailun yhteinen sivu, jossa Lapin eri puolilla olevat tapahtumat, neuvonta, sää ja kartat, pankkipalvelut, lehdet sekä linkkejä matkailukohteisiin, majoitukseen ja Lapin luontoon, saamelaisiin ja muuhun Lappiin liittyviin kiinnostuksen kohteisiin.
Webbplatsens språk: 
https://www.lapland.fi/fi/

Visa mera
Tunturihaukan silmin -näyttely kuvaa haukan näkökulmasta, miten ilmastonmuutos vaikuttaa Pohjoisen alueen luontoon, elinkeinoihin ja paikallisten elämään. Näyttelystä on tuotettu sekä virtuaalinen että fyysinen näyttely.
Webbplatsens språk: 
https://barentsnature.fi/

Visa mera