Flyktingar. Flyttningsrörelse

Fler länkar från menyn Ämnen
Senioripaluumuuttajan opas neuvoo mm. sosiaaliturvaa, verotusta ja eläkkeitä koskevissa kysymyksissä. Oppaassa on otettu huomioon myös suurimmilta ulkosuomalaisalueilta muuttavien eläkeläisten erityiskysymykset. Siihen on koottu myös viranomaisten ym. tahojen yhteystietoja.
Webbplatsens språk: 
https://suomi-seura.fi/wp-content/uploads/2018/02/Senioripaluumuuttajan-opas-2018.pdf

Visa mera
International House Helsinki tarjoaa neuvontaa ja viranomaispalveluja pääkaupunkiseudulle tulleille maahanmuuttajille usealla eri kielellä. Sieltä saa opastusta esimerkiksi oleskelulupaan, opiskeluun, asumiseen sekä sosiaali- ja terveyspalveluihin liittyvissä kysymyksissä. Yrityksille ja työnantajille tarjotaan neuvontaa mm. kansainvälisten työntekijöiden rekrytointiin ja työ- ja oleskelulupiin liittyvissä asioissa.
Webbplatsens språk: 
https://ihhelsinki.fi/

Visa mera
Suomeen muuttaville suunnatussa oppaassa on perustietoa Suomesta, asunnon hankkimisesta, työpaikan hakemisesta ja työskentelystä täällä, Suomessa asuvaksi rekisteröinnistä, verotuksesta, sosiaalietuuksista, terveydenhuollosta ja muista keskeisistä asioista.
https://tem.fi/perustietoa-suomesta

Visa mera
THL on koonnut terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä materiaaleja, jotka auttavat ammattilaisia kohtaamaan Ukrainasta Suomeen saapuneita ihmisiä. Sivuilla on myös joitakin suoraan asiakkaille suunnattuja materiaaleja ja työkaluja.
Webbplatsens språk: 
https://thl.fi/fi/web/maahanmuutto-ja-kulttuurinen-moninaisuus/ajankohtaista/ukrainasta-paenneiden-t...

Visa mera