8 träffar. Visar 1 - 8 träffar.
Hushållsrådgivare Solveig Backström och informatör Karin Lindroos diskuterat påsktraditioner och såklart påskmat. Varför äter vi ägg till påsk, hur länge skall lammfilén stekas och hurdana känslor har Backström inför memma?
Webbplatsens språk:
Visa mera
Recept på påskmat, påskefterätter och godsaker på Marthaförbundets webbplats.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Ruokatutka innehåller material om mat, skolmat, varifrån maten kommer, och näringsämnen i form av text, spel, video, podcast åt eleven och läraren.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Svenska YLE:s recept innehåller förrätter, huvudrätter och efterrätter, både fisk-, kött- och vegetariska recept.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Julmatrecept i Marthaförbundets kokbok.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Webbplats för matallergiker, med mängder av anpassade recept. Fakta, samt frågor och svar om överkänslighet för olika livsmedel. Oberoende webbplats som samarbetar med svenska Dietistbyrån. Säljer även speciallivsmedel över nätet.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Mat och dryck för tre dagar, som man klara sig med hemma om man inte kan gå och handla.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Hushållsrådgivare Solveig Backström och informatör Karin Lindroos diskuterat påsktraditioner och såklart påskmat. Varför äter vi ägg till påsk, hur länge skall lammfilén stekas och hurdana känslor har Backström inför memma?
Webbplatsens språk:
Visa mera