Andra språk

Fler länkar från menyn Ämnen
Åttadelad introduktionskurs (inkl. ljudfiler) till mandarin, särskilt för turister. Om såväl talspråk som de kinesiska tecknen, samt om vardagskultur i Kina. En FST-produktion.
Webbplatsens språk: 
http://haku.yle.fi/?q=%22samma%20p%C3%A5%20kinesiska%22&category=Areena&language=fi

Visa mera
Kanjikaverin avulla voi opiskella japanilaisten tavukirjoitusmerkkien (hiragana, katakana) ja kiinalaisperäisten kanji-kirjoitusmerkkien kirjoittamista sekä japanin kieliopin perusteita. Sisältää sanakirjan. Sivuilla on myös yleistä tietoa japanin kielestä, sen kirjoittamisesta ja ääntämisesta. Kanjikaverin on tehnyt suomalainen japanin harrastaja.
Webbplatsens språk: 
http://www.kanjikaveri.net

Visa mera
Aloittelijoille ja alkeet osaaville soveltuva työkalu kanji-merkkien lukemisen ja kirjoittamisen opiskeluun. Vaatii QuickTimen. Ohjeiden lukeminen on enemmän kuin tarpeen.
Webbplatsens språk: 
https://kanjialive.com/

Visa mera
Kiinan kielen opiskelua tukevan linkkihakemiston luoja ja ylläpitäjä on Tianwei Xie Kalifornian yliopistosta.
Webbplatsens språk: 
http://csulb.learningchineseonline.net/

Visa mera
Sivuilla kuvaus seuran toiminnasta, julkaisuista ja tapahtumista. Mukana myös aiheeseen liittyviä linkkejä.
Webbplatsens språk: 
http://www.sfks.org

Visa mera
Tämän multimedia-kurssin avulla voi opiskella lukemaan ja kirjoittamaan arabian kieltä. Sen seuraaminen ei edellytä mitään perustietoja arabiassa. Kurssi käsittää 10 oppituntia, jotka ovat kukin noin tunnin mittaisia.
Webbplatsens språk: 
http://www.islamopas.com/arabic

Visa mera
Opettele kiinan kielen merkkejä giffianimaatioiden avulla.
Webbplatsens språk: 
http://www.csulb.edu/~txie/azi/azi.htm

Visa mera
Palvelussa on tarjolla kiinan kielen oppitunteja sekä aloittelijoille että edistyneille. Tunteja voi ladata äänitiedostoina omalle tietokoneelle ja MP3-soittimeen. Opiskelu on maksullista. Tutustumista varten sivulla on esittely ja näytteitä eri tason tunneista.
http://chinesepod.com

Visa mera
Hongkongin radio- ja tv-yhtiön verkkosivuilla on 60-osainen mandariinikiinan kurssi. Aiheet liittyvät arkipäivän asioihin: itsensä esittelyyn, kaupoissa ja ravintolassa asiointiin, rahanvaihtoon, matkustamiseen, puhelimessa puhumiseen ynnä muihin aloittelijalle tai turistille sopiviin aiheisiin. Ranskankielinen kurssi perustuu näihin materiaaleihin.
Webbplatsens språk: 
http://www.lechinois.com/coursnet/barefootlec01.html

Visa mera
Laaja sivusto kiinan kielestä ja kirjoitusmerkeistä.
Webbplatsens språk: 
http://www.zhongwen.com/noads.htm

Visa mera
Itseopiskeluun tarkoitettu japanin kielen verkkokurssi ohjaa puhutun kielen oppimiseen, mutta pyrkii myös selvittämään japanin kielen kirjoitusjärjestelmän rakennetta ja sisältöä. Oppimateriaali soveltuu sekä vasta-alkajille että jatko-opiskelijoille. Sivuilla esitellään japanin kielen opiskelupaikkoja eri puolilla maailmaa sekä kielen osaamistasoa mittaava pätevyyskoe.
Webbplatsens språk: 
http://www.japan-guide.com/e/e2050.html

Visa mera
Virtuaalinen sanskrit-englanti-sanskrit sanakirja. Perustuu klassiseen Monier-Williamsin sanakirjaan. Noin 16 000 hakusanaa.
Webbplatsens språk: 
http://www.uni-koeln.de/phil-fak/indologie/tamil/mwd_search.html

Visa mera
Johdatus korean kieleen. Sisältää korean kirjoitusjärjestelmän, lausumisohjeet, runsaasti sanastoa, numerot ja kieliopin alkeet.
Webbplatsens språk: 
http://www.langintro.com/kintro

Visa mera
Julkaisun aiheena on suullisen kielenkäytön kirjoittamiseen johtava kehitys eli kirjallistuminen. Aihetta käsitellään pohjois-, inarin- ja koltansaamen, Suomen romanikielen sekä suomalaisen ja suomenruotsalaisen viittomakielen näkökulmasta.
Webbplatsens språk: 
http://scripta.kotus.fi/www/verkkojulkaisut/julk6

Visa mera
Kiinan kielen opiskelumateriaaleja sisältävä sivusto.
http://www.chinese-tools.com

Visa mera
Hakemistoon on koottu raamatullisia aineistoja, pelejä, sanakirjoja, tutoriaaleja, lauluja, fontteja, elokuvia, tekstejä ja muuta.
http://www.hebrew-language.com

Visa mera
Kielimatka Kiinaan on kiinan kielen ja kulttuurin kurssi, jossa lähdetään liikkeelle alkeista.
Webbplatsens språk: 
http://oppiminen.yle.fi/kiina

Visa mera
Suomen romanikieltä koskeva kenttätutkimus on tähän saakka laajin Suomessa toteutettu romanikielen käyttöä ja kieliasenteita tarkasteleva selvitys.
Webbplatsens språk: 
http://scripta.kotus.fi/www/verkkojulkaisut/julk8

Visa mera
Tokiolaisen kielikoulun ylläpitämällä sivulla voi opiskella jokapäiväisiä ilmaisuja, sanastoa ja ääntämistä näytteiden avulla tai lukea uutisia ja japanilaisia tekstejä. Sisältää myös johdannon japanilaiseen kirjoittamiseen ja maksullisia sähköisiä oppikirjoja. Merkeiksi voi valita japanilaiset tai meidän käyttämämme kirjaimet.
Webbplatsens språk: 
http://www.coscom.co.jp

Visa mera
Palvelussa näet oman etunimesi kiinaksi kirjoitettuna ja käännettynä. Maksua vastaan voit tilata myös sukunimesi kiinalaisittain kirjoitettuna.
http://www.guihuazhu.com/nimet

Visa mera
Alkeiskurssin avulla voi opetella arabian perustaidot, joista on apua, kun kohtaa arabiaa puhuvia ihmisiä matkalla, työssä, kotona ja harrastusten parissa.
http://www.yle.fi/java/korttikanta2/programs/cardbase2/card.nvl?key=295.1.1

Visa mera
Oppimateriaalissa tutustutaan somalialaiseen kulttuuriin sekä kerrataan somalin kielioppia ja sanastoa. Kohderyhmänä ovat maahanmuuttajataustaiset somalinkieliset 4.−6. luokkien oppilaat.
Webbplatsens språk: 
http://www.edu.fi/verkko_oppimateriaalit/somalikielen_materiaali_vuosiluokille_4_6

Visa mera
Oppimateriaalissa tutustutaan somalialaiseen kulttuuriin sekä kerrataan somalin kielioppia ja sanastoa. Kohderyhmänä ovat maahanmuuttajataustaiset somalinkieliset 7.−9. luokkien oppilaat.
Webbplatsens språk: 
http://www.edu.fi/verkko_oppimateriaalit/somalikielen_materiaali_vuosiluokille_7_9

Visa mera
Juutalaisten kielten kartoitu, kielten kuvausta, historiaa, murteita, peruskäsitteitä fonologiasta, morfologiasta ja syntaksista. Kielestä on lähdemateriaalia sekä näytteitä. Sivustoon on koottu eri maiden juutalaismurteita (juutalaisenglanti, juutalaishollanti), heprea sekä jiddish. Palvelussa on myös sanakirjat juutalaiskielistä englantiin, latinalais-amerikkalaisiin kieliin sekä juutalaisruotsin sanakirja.
Webbplatsens språk: 
http://www.jewish-languages.org/

Visa mera
Kotimaisten kielten keskuksen Suomi–somali-sanakirja sisältää suomen kielen yleiskielen sanastoa ja eri alojen keskeisiä termejä. Sanakirjaa täydennetään edelleen.
Webbplatsens språk: 
http://kaino.kotus.fi/somali/

Visa mera
Kotimaisten kielten keskuksen Suomi–kurmandži-sanakirja sisältää yleiskielen sanastoa sekä keskeisiä termejä eri aloilta, kuten sosiaali- ja terveysala, lääketiede ja opetusala. Sanakirjaa täydennetään edelleen.
Webbplatsens språk: 
http://kaino.kotus.fi/kurmandzi/

Visa mera