Familjepolitik

Fler länkar från menyn Ämnen
Tänne on koottu lapsiperheiden palvelut, neuvonta, tapahtumat ja muut tärkeät asiat Oulun seudulla.
Webbplatsens språk: 
https://lapsuus.ouka.fi/

Visa mera
Usean eri perhejärjestön verkosto, jonka tavoitteena on, että monimuotoiset perheet ovat yhdenvertaisessa asemassa muiden perheiden kanssa lainsäädännössä, lasten, nuorten ja perheiden palveluissa sekä työelämässä. Sivuilta löytyy tietoa monimuotoisista perheistä, verkoston toiminnasta, jäsenjärjestöistä sekä oppaita.
Webbplatsens språk: 
https://monimuotoisetperheet.fi/

Visa mera
Tietoa lapsiperheiden avustuksista ja etuuksista.
Webbplatsens språk: 
https://www.kela.fi/lapsiperheet

Visa mera
Sivuilta löytyy tietoa etuuksista: asumistuesta, eläketurvasta, perhe-etuuksista, sairausvakuutuksesta, sotilasavustuksista, työttömyysturvasta ja vammaisetuuksista. Palvelussa voi asioida sekä seurata ajankohtaistiedotteita ja tilastoja.
Webbplatsens språk: 
https://www.kela.fi/

Visa mera
Familia ry on valtakunnallinen kahden kulttuurin perheiden asiantuntijajärjestö, joka tukee perheiden hyvinvointia tarjoamalla vapaaehtois- ja vertaistoimintaa, tietoa ja neuvontaa.
Webbplatsens språk: 
https://www.familiary.fi/index.html

Visa mera
Mannerheimin Lastensuojeluliiton kotisivulla voi tutustua liiton kotimaiseen ja kansainväliseen toimintaan, organisaatioon ja historiaan. Sivulta löytyvät myös liiton palvelut esim. lastenhoitoapu sekä lasten ja nuorten puhelin.
Webbplatsens språk: 
https://www.mll.fi/

Visa mera
Järjestö tarjoaa tukea väkivaltaa kokeneille maahanmuuttajanaisille ja lapsille. Sivuilla on tietoa palveluista ja ajankohtaisista asioista sekä esitteitä ja oppaita.
https://monikanaiset.fi/

Visa mera
Nollalinja on valtakunnallinen, maksuton auttava puhelin kaikille, jotka ovat läheisessä ihmissuhteessaan kokeneet väkivaltaa tai sen uhkaa. Nollalinjalle voivat soittaa myös väkivaltaa kokeneiden läheiset sekä ammattilaiset ja viranomaiset, jotka tarvitsevat neuvoja asiakastyöhönsä. Sivuilta löytyy vastauksia ja toimintaohjeita useimmiten kysyttyihin kysymyksiin väkivallasta sekä tietoa turvakodeista.
Webbplatsens språk: 
https://www.nollalinja.fi/

Visa mera