45 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
FAO:n sivusto käsittelee bioteknologian roolia ja vaikutusta kehitysmaiden ruoantuotannossa ja maataloudessa. Sivuilla on FAO:n lausunto bioteknologiasta mukaan lukien geenimanipulaatio, katsaus FAO:n toimintatapoihin ja tietoa bioteknologian käytöstä maataloustuotteiden jatkojalostuksessa, viljelyssä ja kasvinsuojelussa sekä kala- ja metsätaloudessa.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Marttojen teemasivulle on koottu vinkkejä ruokaan, käsitöihin ja muuhun ajanvietteeseen liittyen. Neuvoja myös kotivaran hankkimiseen, hyvään käsihygieniaan sekä siivoukseen.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Ruokaohjeita, valmistusvinkkejä, teemasivustoja, tuotearvioita ja ruokavinkkejä matkailijoille.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Biodynaamisen yhdistyksen sivuilta löytyy tietoa kaikille ympäristöystävällisestä maataloudesta kiinnostuneille. Täältä löytyvät yhdistyksen yhteystiedot ja tietoa jäsenyydestä, sekä Biodynaamisen yhdistyksen neuvonnan yhteystiedot. Sivuilta on linkki Demeter-lehteen.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Finelin Ruokapäiväkirjassa voi kirjata päivän ateriat, laskea kalorit, tutkia oman ravintonsa monipuolisuutta ja verrata enegiansaantiaan omaan vertaisryhmäänsä.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Ruokaperäiset sairaudet aakkosissa, niiden aihettajat, oireet, seuraukset, hoito ja ehkäisy.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Kampanja nostaa esiin ruoan arvostusta ja kertoo ruokahävikin vähentämisen tärkeydestä. Sivuilla on tietoa ruokahävikistä eri näkökulmista ja vinkkejä kuluttajille hävikin vähentämiseen.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
IWFS on vanha ja arvovaltainen amatööreille tarkoitettu gastronominen yhdistys, jonka toiminnassa keskeistä ovat hyvä ruoka ja viinit. Sivulla Helsingin osasto kertoo toiminnastaan.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Marttojen Junnukokki-kerhoissa tehdään ruokaa, leivotaan, hoidetaan kotia ja askarrellaan. Sivustolla on juttuja näistä samoista asioista: ruokaohjeita, siivousvinkkejä, askartelumalleja, juttuja luonnossa liikkumisesta ja puutarhanhoidosta ja muuta mukavaa.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Sitran selvityksessä käsitellään suomalaisen ruokajärjestelmän murrosta. Se auttaa hahmottamaan erilaisia uhkia ja mahdollisuuksia, joita liittyy tulevaisuuden tapoihin tuottaa ja kuluttaa ruokaa. Selvityksessä keskitytään erityisesti erilaisiin kasvipohjaisiin ja solumaatalouden ratkaisuihin.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Kolmen päivän kotivara -esitteessä neuvotaan, mitä ruokatarpeita on hyvä varata kotiin, joilla voisi pärjätä 72 tuntia.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Kotilieden ruoka-osassa on artikkeleita ruoasta ja sen valmistuksesta, ruokareseptejä ja leivontaohjeita.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Marttakoulun käytännön ohjeet kotivaran kokoamiseksi.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Kuluttajaliiton oppaat sisältävät neuvoja kuluttajille eri tilanteissa: vuokraoppaat, digihuijauksen tunnistamisen, ruokahävikin vähentämisen ja Syö hyvin -oppaan kuluttajasuojan ABC:n sekä talousoppaan ja velkaoppaan.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Kuluttajaliiton tietopankki sisältää kuluttajalle hyödyllistä tietoa ja neuvoja elämisen eri aihepiireistä.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Kuluttajaliitto antaa ohjeita vastuulliseen kuluttamiseen ruokavalinnoissa, matkustamisessa ja lemmikin hankkimisessa sekä sähkön kilpailuttamiseen ja energiansäästöön. Se neuvoo myös kodinkoneiden, vaatteiden ja tekstiilien sekä lasten lelujen vastuulliseen valintaan ja huoltoon. Myös pihaa ja puutarhaa opastetaan hoitamaan vastuullisesti.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Lautasmalli havainnollistaa esimerkin hyvästä, tasapainoisesta ateriasta. Marttojen sivulla on myös vinkkejä ruoista, joista löytyvät kätevästi lautasmallin eri osat. Tältä sivulta löytyy myös hyvä ateriarytmi.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Retkeilijän ABC:n retkiruokaosion aiheita ovat energiantarve, retkiruoan suunnittelu, juomavesi, ruoka-aineiden kuivatus ja retkiruoan pakkaaminen.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Sivuilla on tietoa järjestön toiminnasta ja toiminnan tarkoituksesta, sen järjestämistä kursseista ja tapahtumista. Marttakoulusta löytyy opastusta ruoanlaittoon, puutarhanhoitoon, ravitsemukseen, kodinhoitoon, käsitöihin sekä kasvatukseen.
Näytä enemmän
Näytä enemmän
Marttojen kokoamaa tietoa ravitsemuksesta, ravinnosta ja ruoasta. Opastusta on arjen ruokailuun, kestävään ruokakulttuuriin, edullisen ruokailuun, säilöntään. Sivustossa on ruokalistavinkkejä ja tietysti reseptejä.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Marttojen 125-vuotisjuhlan kunniaksi julkaistu kaikille avoin verkkolehti, joka täydentää varsinaista jäsenlehteä. Tarjolla on erilaisiin ilmiöihin, ruokaan, ravitsemukseen, käsitöihin, kodin ja puutarhanhoitoon sekä talouden hallintaan liittyviä juttuja.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Medialautanen pureutuu ruokajournalismiin ja -mainontaan hyvinvoinnin, nautinnon ja ekologisuuden näkökulmista. Sivusto sisältää perustietoa ruuasta, tutustuttaa lapset ja nuoret aikakauslehtien ruokasisältöihin sekä tarjoaa mediakasvatuksellisia tehtäviä.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Kiertotalouden oppimispolut on varhaiskasvatukseen laadittu toimintamalli ruoan kiertotaloudesta. Malli tutustuttaa lapset leikin, tarinoiden ja erilaisten tehtävien avulla ruoan kasvattamisen eri vaiheisiin aina siemenestä ruoanvalmistukseen ja kompostoimiseen.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Open ruokaopas kertoo vastuullisesta ruuasta ja kestävästä ruuantuotannosta 12 eri oppiaineen näkökulmasta.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Juutalaisen Ortodoksisen Liiton ylläpitämät sivut juutalaisista ruoka-säädöksistä. Sivuilla kerrotaan laaja-alaisesti, mikä ruoka on kosher ja millä perusteella.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Raportti antaa kuvan aikuisten ruoankulutuksesta ja ravintoaineiden saannista sekä niiden väestöjakaumista.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Reilu ruokamurros (JUST FOOD) -hanke tutkii, miten siirtymä ilmastoviisaaseen ja terveelliseen ruokajärjestelmään voidaan tehdä kestävästi, hyväksyttävästi ja oikeudenmukaisesti. Sivuilta löytyy hankkeen esittely, asiantuntijat ja julkaisut.
Näytä enemmän
Reiluustyökalu on tarkoitettu ruokajärjestelmään liittyvien ympäristötekojen oikeudenmukaisuuden arviointiin. Siitä on apua suunnittelussa, päätöksenteossa, toimeenpanon seurannassa ja arvioinnissa. Työkalun pohjana on tieteellinen tutkimustyö ja se on tarkoitettu yrityksien, politiikan tekijöiden ja järjestöjen käyttöön. Työkalua voi käyttää myös oppimistarkoituksessa.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Ruoka-apu.fi palvelee ruoka-apua etsiviä ja järjestäviä. Sivustolla on tietoa ruoka-aputapahtumista ja yhteisöllisistä ruokailuista. Sieltä löytyy myös yleistietoa ruoka-aputoiminnasta.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän