15 osumaa haulle. Näytetään 1 - 15 tulosta.
Sortavalan kaupunkia esittelevät sivut sisältävät tietoja kaupungin historiasta ja valokuvia sen entisistä ja nykyisistä rakennuksista ja muista nähtävyyksistä. Kuvat löytyvät myös klikattavan kartan avulla.
Sivuston kieli: 
http://heninen.net/sortavala/suomeksi.htm

Näytä enemmän
Täällä voi tutustua Inkerin historiaan ja kadonneiden suomalaiskylien asukkaisiin.
Sivuston kieli: 
http://www.inkeri.fi/virtuaali-inkeri/

Näytä enemmän
Kansantalouden saavutusten näyttely Moskovassa esittelee näyttelyn tiloja ja esineistöä. Aukioloajat sekä sijaintitiedot.
Sivuston kieli: 
http://vdnh.ru/en/

Näytä enemmän
Näyttely kertoo Suomesta ja suomalaisuudesta esittelemällä yhden esineen kultakin itsenäisyyden vuodelta. Joukossa ovat mm. pettuleipä, Aino Aalto -lasi, Jopo ja Koijärven kettinki. Esineistä kerrotaan kolmellatoista eri kielellä.
https://www.100objects.fi/suomi

Näytä enemmän
Täällä voi tutustua Suomenlinnan historian venäläiseen aikakauteen. Sveaborgiksi nimetty linnoitus siirtyi Venäjän keisarikunnalle vuonna 1908. Venäläinen aika linnoituksessa kesti vuoteen 1918 saakka. Näyttely kertoo mm. Viaporin sotilaallisesta merkityksestä, tekniikan kehityksestä, rakentamisen uudistuksista ja kasarmin arjesta.
http://suomenlinna.fi/krepostsveaborg/

Näytä enemmän
Fontainebleun linna oli Ranskan kuninkaiden residenssi keskiajalta Ludvig XIV aikaan asti. Vallankumouksen jälkeen valta palasi sinne Napoleon I:n mukana. Linnaa on rakennettu keskiajalta uudelle ajalla, aluetta ja linnan sisäsosia pääsee ihailemaan virtuaalisesti ja sen kokoelmista löytyy kuvakokoelmat patsaista sekä maalauksista. Taidekokoelmat keskittyvät renessanssin ajalta 1800-luvulle.
https://www.chateaudefontainebleau.fr/

Näytä enemmän
Valokuvaaja Eino Partanen kuvasi viipurilaista teatteria vuosina 1929−39. Verkkonäyttely vie 1930-luvulle, keskelle Viipurin vilkasta teatterielämää. Suomeksi, englanniksi ja venäjäksi julkaistu näyttely pohjautuu kokonaisuuteen, joka on ollut esillä Viipurin Eremitaasissa, Suomen Pietarin instituutissa sekä Teatterimuseossa.
Sivuston kieli: 
https://www.teatterimuseo.fi/fi/Tunteita-ja-eleganssia

Näytä enemmän
Täällä voi tutustua Joensuun Utran kaupunginosan historiaan ja kansanperinteeseen. Oppaat sisältävät kolme reittiä, jotka esittelevät teollisuusyhdyskunnan historiaa ja elämänmenoa suomeksi, englanniksi ja venäjäksi.
Sivuston kieli: 
https://tarinasoitin.fi/utra

Näytä enemmän
Ensimmäinen rautatieyhteys avattiin Suomen ja Venäjän välille vuonna 1870, kun Riihimäen ja Pietarin välinen rata otettiin käyttöön. Aikajana ja monipuoliset artikkelit esittelevät Pietarin radan vaiheita näihin päiviin asti. Mukana on myös paikkakuntien tarinoita.
Sivuston kieli: 
https://helsinkipietari150.vayla.fi/

Näytä enemmän
Verkkopalvelussa voi tutkia asiakirjoja, kirjeitä ja valokuvia, jotka koskevat Yhdysvalloista ja Kanadasta Neuvostoliittoon muuttaneita suomalaisia. Esimerkiksi henkilöhaussa voi etsiä tietoja lähtö-, asuin- ja työpaikan mukaan. Aineistot ovat peräisin Karjalan tasavallan Kansallisarkistosta.
Sivuston kieli: 
http://uf.rkna.ru/

Näytä enemmän
Lottamuseon sivuilta löytyy museon aukioloajat ja tietoja näyttelyistä. Sivuilla kerrotaan Lotta Svärd -järjestön historiasta, museorakennuksen historiasta sekä Suomen Naisten Huoltosäätiöstä. Sivuilla on lisäksi Lotta Svärd -aiheisen kirjallisuuden luettelo.
https://www.lottamuseo.fi/

Näytä enemmän
Itä-Euroopan laajin kommunismin historiaa esittelevä patsaspuisto.Lisäksi linkkejä mm. Berliinin muurille ja Moskovaan.
https://www.mementopark.hu/?lang=en

Näytä enemmän
Tietoa Saarenmaan historiasta, väestöstä, luonnosta, kulttuuri- ja elinkeinoelämästä, Kuressaaren kaupungista sekä matkailualan yrityksistä, esim. majoituksesta. Keskiaikiaiset kirkot Viron saaristossa käsitellään laajemminkin.
Sivuston kieli: 
https://visitsaaremaa.ee/

Näytä enemmän
Kansallisbiografiaan perustuvaan venäjänkieliseen verkkojulkaisuun on valittu sellaisten eri aloilla vaikuttaneiden suomalaisten elämäkertoja, joilla on yhtymäkohtia Venäjän historiaan.
Sivuston kieli: 
https://www.kansallisbiografia.fi/pdf/kb_ru.pdf

Näytä enemmän