9 osumaa haulle. Näytetään 1 - 9 tulosta.
1800-luvun lopulla syntyneestä selvänäkijä Edgar Caycesta kertovat sivut. Sivuilla on tietoa sekä Caycesta että A.R.E. nimisestä järjestöstä, joka on perustettu 1931. Sivu sisältää myös uutisia ja tietoa seminaareista.
Sivuston kieli: 
http://www.edgarcayce.org

Näytä enemmän
Sivusto, johon on koottu outoja, selittämättömiä tapahtumia.
http://anomalyinfo.com

Näytä enemmän
Hauskat ruotsalaiset sivut vampyyreihin liittyvistä uskomuksista.
Sivuston kieli: 
http://www.ungafakta.se/vampyrer

Näytä enemmän
Sivuston johdantona on katsaus lapsen suhtautumiseen hirviöihin ja kauhuun eri ikäkausina syntymästä teini-ikään. Sen jälkeen esitellään erityyppiset hirviöt: teknologiset hirviöt (esim. Terminaattori), inhimilliset hirviöt (vampyyrit, psykopaatit, zombiet), luonnon muovaamat otukset (Godzilla, King Kong, ihmissudet), henkiin herätetyt kuolleet (muumiot, zombiet). Sivulla on myös taulukko tabuista, joiden ruumiillistumina hirviöt nähdään. Sivuston on tehnyt opiskelijaryhmä Michiganin yliopistossa.
Sivuston kieli: 
http://www.umich.edu/~umfandsf/symbolismproject/symbolism.html/Monstrosity/intropage/homepage.html

Näytä enemmän
Kabbalah online, artikkeleita, kuvia, linkkejä.
http://www.digital-brilliance.com/index.php

Näytä enemmän
Spiritualistinen elämänkatsomus on avoin kaikille henkisille kysymyksille ja sen mukaan elämä on ikuista. Healing eli henkiparannus on erityinen parannusmenetelmä, joka on kehittynyt spiritualistisessa liikkeessä. Sivulta linkkejä kahdeksaan maassamme toimivaan Spiritualistiseen Yhdistykseen sekä linkkejä henkistä kasvua käsittelevään kirjallisuuteen ja yhteystiedot seuran julkaisemasta lehdestä.
Sivuston kieli: 
http://www.henkinenkehitys.fi

Näytä enemmän
Sivuilla tuodaan esille Carlos Castanedan elämäntyön käytännöllisiä puolia Meksikon shamaanien parissa. Selvitys maagisista liikesarjoista (Tensegrity), artikkeleita Carlos Castanedasta. Sivut ovat suomenkieliset.
Sivuston kieli: 
http://www.greenwarrior.com

Näytä enemmän
Heikki Tikkalan kirja on kokonaiskuvaus suomalaisesta poltergeistista.
Sivuston kieli: 
http://c5isiark.c5.suncomet.fi/

Näytä enemmän
Emmi Lahti tarkastelee tutkimuksessaan taikuuden harjoittajia ja taikuuden harjoittamista Suomessa 1700-luvun jälkipuoliskolla. Huomion kohteena on erityisesti taikuuden olemus ja rooli arkielämässä. Analyysin aineistona on 174 noituuden ja taikuuden harjoittamisesta nostettua oikeusjuttua.
Sivuston kieli: 
http://urn.fi/URN:ISBN:978-951-39-6466-5

Näytä enemmän