6 osumaa haulle. Näytetään 1 - 6 tulosta.
Vesilahden kunnan kotisivu, joka sisältää tietoa kunnan organisaatiosta, palveluista, yritystoiminnasta, tapahtumista sekä matkailuinformaatiota ja karttoja. Sivuilla on tietoa myös kunnassa myynnissä olevista tonteista sekä kunnan avoimista työpaikoista.
Sivuston kieli: 
http://www.vesilahti.fi

Näytä enemmän
Akateemisen työnhakijan opas sisältää ohjeita työhakemuksen kirjoittamisesta, neuvoja työpaikkahaastatteluun valmistautumisesta (mm. työpaikkahaastattelusimulaattori) sekä työhakemuksen ja ansioluettelon mallit. Sivuilla on myös rekrytointipalveluiden yhteystiedot ja työpaikkailmoituksia.
http://www.aarresaari.net

Näytä enemmän
Sivulla on mm. Miten laadin ansioluettelon ja hakemuksen ja Miten käyttäydyn työhaastattelussa.
http://www.adecco.fi

Näytä enemmän
Jobsafari on kansainvälinen verkkopalvelu, joka etsii työpaikkailmoituksia yritysten ja julkishallinnon verkkosivuilta ja tarjoaa ne haettavassa muodossa omilta sivuiltaan.
http://www.jobsafari.fi

Näytä enemmän
Eri alojen freelancereille tarkoitettu palvelu, jonne voi luoda oman profiilin ja kertoa osaamisestaan ja koulutuksestaan. Työnantajat voivat hakea palvelusta sopivia työntekijöitä. Duunit-osioon voi jättää työtarjous- ja työpaikkailmoituksia.
Sivuston kieli: 
http://www.freelanceri.info

Näytä enemmän
Uranus-sivusto sisältää tietoja avoimista työpaikoista, aikuiskoulutuksesta ja kursseista sekä artikkeleita mm. yrittäjyydestä ja työnhausta Internetin avulla. Sivuilla toimii myös keskustelufoorumi. Käyttäjät voivat ilmoittautua työnhakijoiksi ja työnantajat ilmoittaa avoimista työpaikoista.
Sivuston kieli: 
http://www.uranus.fi

Näytä enemmän