13 osumaa haulle. Näytetään 1 - 13 tulosta.
Täällä voi tutustua Pohjanmaan saaristossa 1900-luvun alussa eläneeseen fiktiiviseen Sjöbergin perheeseen: miten perhe eli ja minkälaista oli arki kotitilalla, koulussa sekä pitkillä ja vaarallisilla hylkeenpyyntimatkoilla. Skären-museo on julkaistu suomen ja ruotsin lisäksi englanniksi.
Sivuston kieli: 
https://skarenmuseum.fi/fi/

Näytä enemmän
Turun Sanomien erikoissivusto sisältää juttuja ja uutisia Turun saaristosta, saariston luonnosta, nähtävyyksistä ja tapahtumista.
Sivuston kieli: 
https://www.ts.fi/saaristo/

Näytä enemmän
Palvelusta voi hakea merellisiä vierailukohteita, vierasvenesatamia, säätietoja ja sinilevätietoja. Meriopas.fi on osa Itämeri.fi-kokonaisuutta ja se on kehitetty yhteistyönä meritietoa tuottavien laitosten kanssa.
Sivuston kieli: 
https://meriopas.ymparisto.fi/meriopas/

Näytä enemmän
Vaasan saariston vanhat kartat sisältää karttoja vuodesta 1727 eteenpäin. Huvilaelämää esittelee Vaasan seudun ja Pohjanmaan huvilakulttuurin, kesäasutuksen ja mökkeilyn historiaa 1700-luvun lopulta alkaen. Vaasan lisäksi mukana on kohteita Kokkolasta, Pietarsaaresta, Uudestakaarlepyystä ja Kristiinankaupungista.
Sivuston kieli: 
https://kartta.vaasa.fi/Huvilaelamaa/vanhatkartat/

Näytä enemmän
Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran julkaisema teos Euroopan suurimmasta järvestä, sen muuttuvista rannoista ja yhteisöistä. Maria Lähteenmäen toimittamassa kirjassa käsitellään muun muassa Laatokan alueen teollistumista ja ympäristönmuutoksia, sota-ajan tuhoja sekä saaristoelämää.
Sivuston kieli: 
https://oa.finlit.fi/site/books/e/10.21435/skst.1469/

Näytä enemmän
Täällä on tietoa Helsingin saaristoluonnosta ja luonnonsuojelualueista sekä siitä, mitä veneilijöiden tulee ottaa huomioon saaristossa liikkuessaan.
Sivuston kieli: 
https://luontoviisas.hel.fi/

Näytä enemmän
Espoon luontokohteet, kuten luonnonsuojelualueet, luonnonmuistomerkit, geologiset kohteet ja vanhat perinnemaisemat.
Sivuston kieli: 
https://www.espoo.fi/fi/liikunta-ja-luonto/retkelle-luontoon/luontokohteet

Näytä enemmän
Oppaan avulla voi tutustua Suomenlahden rannikkoseutuun. Siinä kerrotaan alueen rantatyypeistä, kivilajeista, kasveista ja eläimistä. Opasta on ollut tekemässä lähes kaksikymmentä luonto- ja ympäristöasiantuntijaa ja se liittyy Suomenlahti-teemavuoteen.
Sivuston kieli: 
https://www.hel.fi/static/ymk/esitteet/merenranta-kutsuu-aukeamittain.pdf

Näytä enemmän
Forum Marinumin verkkonäyttely esittelee Suomen Rannikkotykistön historiaa aikajanalla sekä kaikki vuosina 1918 -1998 toimineet rannikkolinnakkeet ja muut merkittävät kohteet. Joukko-osastot esitellään vuoden 1998 tilanteen mukaan, jolloin Rannikkotykistö yhdistettiin Merivoimiin. Linnake-elämään voi tutustua Perinnetuvassa, jonne on koottu asukkaiden muistoja ja ajankuvia.
Sivuston kieli: 
https://rannikkotykistomuseo.fi/

Näytä enemmän
Merikeskus Vellamon Opi ja tutki sisältää videoita keskuksen luennoista sekä tietoja sen julkaisuista.
Sivuston kieli: 
https://www.merikeskusvellamo.fi/opi-ja-tutki/

Näytä enemmän
Varsinais-Suomen, Uudenmaan ja Kymenlaakson yhteysalusliikenteen reittikartat ja linkit aikatauluihin.
Sivuston kieli: 
https://yhteysalus.fi/

Näytä enemmän
Metsähallituksen julkaisussa esitellään 39 saaristolintulajin kannanmuutos ja levinneisyys Turun saaristossa 1700-luvulta nykypäivään. Historiallisten lähteiden ohella tulokset pohjautuvat seurantaan, johon kuuluu yhteensä 447 saarta ja luotoa.
Sivuston kieli: 
https://julkaisut.metsa.fi/julkaisu/saaristolinnuston-historia-kannankehitys-ja-nykytila-turun-saari...

Näytä enemmän
Oppaan avulla voi tutustua Selkämeren kansallispuiston ja sen lähialueiden luontoon ja historiaan sekä suunnitella retkiä ja etsiä palveluita.
Sivuston kieli: 
https://www.luontoon.fi/selkameri

Näytä enemmän