9 osumaa haulle. Näytetään 1 - 9 tulosta.
Oppikirjassa tarkastellaan kirjahistorian perusteita, kirjahistorian tutkimusta, kirjaa esineenä, tekijyyttä, sensuuria, kirjakauppaa, kirjastoja ja kirjan vaikutushistoriaa. Kirjan toisessa osassa paneudutaan kirjahistorian tutkimuksen metodisiin kysymyksiin. Oppikirja keskittyy lähinnä painettuun kirjaan. Tarkastelu alkaa 1400-luvun lopulta ja painottuu 1600–1700-luvuille.
Sivuston kieli: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-951-51-4040-1

Näytä enemmän
Täällä voi tutustua Tukholman ja tukholmalaisten historiaan. Stockholmskällan sisältää yli 30 000 kuvaa, karttoja, äänitiedostoja, asiakirjoja ja kirjallisuusvinkkejä museoiden, arkistojen ja kirjastojen kokoelmista. Palvelusta löytyy valmiita oppimateriaalikokonaisuuksia ja vinkkejä oppitunneille.
Sivuston kieli: 
https://stockholmskallan.stockholm.se/

Näytä enemmän
Kongressin kirjaston digitaaliset kokoelmat käsittävät monenlaatuista ja -muotoista materiaalia: musiikinhistoriaa, nuotteja, historiaa, kaunokirjallisuuden tutkimusta kulttuurihistoriaa kuvina, piirroksina, valokuvina alkuperäisistä lähteistä, äänitteinä.
Sivuston kieli: 
https://www.loc.gov/collections/

Näytä enemmän
Tanskan kuninkaallinen kirjasto on poiminut kokoelmistaan kiinnostavia näytteitä sivulleen. Pääsy löytyy myös kartta-, valokuva- ja printti- sekä sanomalehtikokoelmaan.
Sivuston kieli: 
https://www.kb.dk/en/inspiration

Näytä enemmän
Täällä voi tutustua The New York Public Libraryn digitaalisiin kokoelmiin. Tarjolla on kirjoja, videoita, karttoja, käsikirjoituksia, kuvituksia, valokuvia jne.
Sivuston kieli: 
https://digitalcollections.nypl.org/

Näytä enemmän
Europeana.eu -palveluun on koottu eurooppalaisten museoiden, gallerioiden, arkistojen, kirjastojen ja audiovisuaalisten kokoelmien aineistoja digitaalisessa muodossa. Europeana tarjoaa hyödynnettäväksi miljoonien eurooppalaisten kulttuurikohteiden tiedot. Mukana on maalauksia, valokuvia, esineitä, kirjoja, sanomalehtiä, päiväkirjoja, asiakirjoja, elokuvia ja äänitteitä. Portaalista voi hakea myös suomalaista kulttuuriperintöaineistoa, muun muassa äänitteitä, museoesineitä, taidekuvia, vanhoja sanomalehtiä, kirjeitä, luonnontieteellistä aineistoa ja videoita eri kulttuurilaitoksista.
https://www.europeana.eu/fi

Näytä enemmän
Palvelussa ovat käytettävissä Italian kirjastojen luettelot ja erityisesti digitaaliset aineistot. Käsikirjoituksia, karttoja, inkunaabeleita, musiikkiaineistoja, myös digitoituja sarjajulkaisuja. Aineistoa voi selailla ja tutkia helposti, vaikka kielivalikosta löytyykin vain italia.
Sivuston kieli: 
https://www.internetculturale.it/

Näytä enemmän
Alankomaiden kansalliskirjaston sivuilta löytyvät kirjaston kokoelmatietojen lisäksi pääsy digitaalisten kirjojen, lehtien ja kuvien äärelle.
Sivuston kieli: 
https://www.kb.nl/en

Näytä enemmän