11 osumaa haulle. Näytetään 1 - 11 tulosta.
ITF:n sivuilla on uutisia ja tietoa mm. tenniksen olympialaisista ja paralympialaisista, valmennuksesta, anti-dopingista, pyörätuolitenniksestä, välineistä sekä säännöt.
http://www.itftennis.com

Näytä enemmän
Ranskan avoimen tennisturnauksen sivuilla on ohjelma ja tulokset, pelit, haastatteluita ja artikkeleita, pelaajaesittelyjä, katsojan opas ja lippukauppa.
Sivuston kieli: 
http://www.rolandgarros.com

Näytä enemmän
Miesten ammattilaistenniksen sivustolla on pelaajaesittelyjä ja -profiileja, rankinglista, turnaukset, tulokset ja tilastoja ja kuvia.
Sivuston kieli: 
http://www.atptennis.com

Näytä enemmän
Sportti.com on suomalais-saksalainen pelkästään netissä toimiva urheilusivusto. Pääpaino on autourheilussa, jääkiekossa ja jalkapallossa. Osiosta Muut lajit löytyvät lisäksi koripallo, tennis, muut talvilajit ja yleisurheilu. Sisältönä kaikissa osioissa lyhyitä uutisartikkeleita. Lisäksi mukana ko. lajeihin liittyvät keskustelupalstat. Yksinkertainen mutta toimiva tekstihaku jolla löytyvät myös vanhat uutisartikkelit.
Sivuston kieli: 
http://www.sportti.com

Näytä enemmän
Urheiluviikko on verkkolehti, jonka pääpaino on suomalaisia eniten kiinnostavien urheilulajien (jalkapallo, jääkiekko, moottoriurheilu, yleisurheilu) uutisissa ja haastatteluissa.
Sivuston kieli: 
http://www.urheiluviikko.net

Näytä enemmän
Liiton toimintatietoja, osiot erilaisille pelaajille, tietoa valmentajakoulutuksesta, kilpailutoiminta, maajoukkue ja tapahtumia.
http://www.tennis.se

Näytä enemmän
Aasian ja Tyynenmeren alueen Grand Slam -turnauksen pelit, aikataulu, tulokset, pelaajat, uutiset, kuvat ja informaatiota katsojille.
Sivuston kieli: 
http://www.australianopen.com

Näytä enemmän
Viikottaiset tennisuutiset, tiedot kilpailuista ja sarjatenniksestä sekä suomalaisten pelaajien ranking sijoitukset. Tennisliiton esittely ja henkilö-ja yhteystiedot sekä lista liittoon kuuluvista seuroista. Tenniskeskusten esittelyt ja niiden yhteystiedot sekä linkkejä kansainvälisille tennissivuille.
Sivuston kieli: 
http://www.tennis.fi

Näytä enemmän
Sivulta selviävät lippujen hinnat, aikataulu, viimeisimmät ja menneet mestarit sekä mitä vierailijan on hyvä tietää.
Sivuston kieli: 
http://www.usopen.org

Näytä enemmän
Sivuilla on muun ohella pelaajaprofiileja, tuloksia, uutisia ja kuvia, katsojan opas ja lippujen hinnat.
Sivuston kieli: 
http://www.wimbledon.org

Näytä enemmän
Amerikkalaisen Sports Illustrated lehden verkkoversio on amerikkalaiseen tapaan värikäs, täynnä tietoa ja täyteen ahdettu, kotoperäisiä lajeja suosiva ja kotiin päin kallellaan. Pikku hiljaa sivuilla ollaan huomattu myös muut mantereet ja \eksoottisemmat\ lajit kuten eurooppalainen jalkapallo. Sivusto hakuominaisuudet ovat normaalit vaikka pieni hakulaatikko onkin piilotettu häveliäästi näkymään vain alasivuille. Tämä on mainio paikka seurata suomalaisten edesottamuksia amerikan mantereella
Sivuston kieli: 
http://sportsillustrated.cnn.com

Näytä enemmän