5 osumaa haulle. Näytetään 1 - 5 tulosta.
Juttutyypit-oppimateriaalista löytyy aakkosellinen lista erityyppisistä lehtijutuista (esim. analyysi, arvostelu, haastattelu, henkilökuva) sekä syventäviä näkökulmia journalismin piirteisiin, huumoriin ja visuaalisuuteen sekä sosiaalisen median vaikutukseen journalismissa.
Sivuston kieli: 
https://juttutyypit.fi/

Näytä enemmän
Erityisesti nuorisotyöhön tarkoitettu materiaali valottaa henkilöjuttujen avulla julkaisemiseen liittyviä eettisiä kysymyksiä. Se antaa työkaluja pohtia julkaisemista, mediaa ja julkisuutta, kuten sitä, mitä tulee ottaa huomioon ennen kuvien, videoiden ja tekstien julkaisemista
Sivuston kieli: 
https://www.aikakausmedia.fi/media/1234/nuoret_estardille_2017_web.pdf

Näytä enemmän
Johanna Vehkoo kertoo misinformaatiosta verkossa, siitä millaista valheellista tai värittynyttä tietoa verkossa liikkuu ja miten tämän ilmiön eri muodot voi tunnistaa.
Sivuston kieli: 
https://www.kirjastokaista.fi/johanna-vehkoo-misinformaatio-verkossa-miksi-siihen-uskotaan-ja-miten-...

Näytä enemmän
STT keräsi yhdessä sosiaalisen median asiantuntijoiden kanssa vinkit, joilla voi tarkistaa lähteet sosiaalisessa mediassa.
Sivuston kieli: 
https://stt.fi/lahdekritiikki-somessa/

Näytä enemmän
Mille tahoille on turvallista antaa omia tietoja? Miksi poliittinen propaganda leviää? Miten arvioida asiantuntijan asiantuntemusta? Mitä tarkoittaa olla digitaalisesti lukutaitoinen? Muun muassa näihin kysymyksiin vastataan Faktabaarin julkaisemassa oppaassa, joka on julkaistu myös englanniksi.
Sivuston kieli: 
https://faktabaari.fi/dil/

Näytä enemmän