6 osumaa haulle. Näytetään 1 - 6 tulosta.
Tiedotuskeskuksen sivuilta löytyy tietoa suomalaisesta sirkuksesta ja koulutuksesta, uutisia, esityskalenteri, tilastoja sekä tietokanta, johon on koottu tiedot Suomessa esitetyistä sirkusteoksista ja Suomessa työskentelevistä sirkustaiteilijoista ja -opettajista.
Sivuston kieli: 
http://www.sirkusinfo.fi

Näytä enemmän
Tikkurilan teatterin kotisivut. Sivuilta löytyy ohjelmakalenteri, tietoja tulevista ensi-illoista, yhteystiedot sekä teatterin historiaa. Tikkurilan teatterissa annetaan teatteri-ilmaisun opetusta 7-16-vuotiaille ja siellä toimii myös sirkuskoulu.
Sivuston kieli: 
http://www.tikkurilanteatteri.fi

Näytä enemmän
Suomen Nuorisosirkusliiton sivuilta löytyvät paitsi liiton yhteystiedot ja tietoa ajankohtaisista tapahtumista, myös linkkejä sirkusyhdistyksiin, sirkuksiin, sirkuskouluihin, sirkusvälinekauppoihin sekä jongleerausta käsitteleville Internet-sivuille.
Sivuston kieli: 
http://www.snsl.fi

Näytä enemmän
Uuden sirkuksen keskus Cirko sijaitseen Suvilahdessa, Helsingissä. Cirkon kotisivulla on tietoa ohjelmistosta ja keskuksen palveluista sekä tapahtumakalenteri.
Sivuston kieli: 
http://cirko.fi/

Näytä enemmän
Kanadan Montraelista lähtöisin oleva Cirque du Soleil on uuden sirkuksen uranuurtaja. Virallisilla kotisivuilla mm. kerrotaan uutiset ja esitellään ohjelmat. Sivut ovat englanniksi ja ranskaksi.
Sivuston kieli: 
https://www.cirquedusoleil.com/

Näytä enemmän
Helsingin Salmisaaressa sijaitseva Kaapelitehdas on kulttuurin monitoimitalo, joka tarjoaa mahdollisuuden taiteen tekemiseen ja kokemiseen. Kaapelitehtaalla toimivat useiden gallerioiden lisäksi mm. Suomen Valokuvataiteen museo, Teatterimuseo, Tanssiteatteri Hurjaruuth sekä Vapaa taidekoulu. Taiteilijat voivat myös vuokrata työtiloja Kaapelitehtaalta.
Sivuston kieli: 
https://www.kaapelitehdas.fi/

Näytä enemmän