4 osumaa haulle. Näytetään 1 - 4 tulosta.
De finlandssvenska tidskrifternas webbplats. Tjänsten administreras av Tidskriftsprojektet, som startade år 1995 i syfte att stöda de sammanlagt drygt 100 tidskrifter som ges ut på svenska i Finland. På Tidskrift.fi kan du söka tidskrifter och hitta länkar till andra webbadresser inom tidskriftsvärlden, både i Finland och Sverige. På Tidskrift.fi finns också information om annat inom ramen för Tidskriftsprojektet, t.ex nyheter angående Bokmässan, Bokkatalogen och olika kurser.
Sivuston kieli: 
http://www.tidskrift.fi

Näytä enemmän
Webbplatsen är en ingång till mestadels kulturtidskrifter i Sverige. En del finlandssvenska tidskrifter finns också med. På webbplatsen finns sökbara listor på dels tryckta tidskrifter och dels nättidskrifter. Tidskrifterna bidrar också till innehållet på sajten med material ur sina utgåvor - essäer, artiklar, noveller, dikter och bilder - och tips om sådant som är på gång: evenemang, uppläsningar, debatter, fester, seminarier etc.
Sivuston kieli: 
http://www.tidskrift.nu

Näytä enemmän
Hemsida för Astra, finlandssvensk tidning om samhälle, kultur och feminism. Tidningen började utkomma år 1919 och fungerade då som språkrör för Svenska kvinnoförbundet. Under en period hette tidskriften Astra Nova. Utges idag av en fri utgivarförening, 4 ggr / år.
Sivuston kieli: 
http://www.astra.fi

Näytä enemmän
Fulltext-artiklar ur tidskriften som särskilt uppmärksammar samnordiska frågor och kulturutbyten. Samnordisk redaktion; utges av Letterstedtska föreningen i samarbete med Föreningen Norden.
Sivuston kieli: 
http://www.letterstedtska.org/nordisk-tidskrift/

Näytä enemmän