12 osumaa haulle. Näytetään 1 - 12 tulosta.
Vertaa myös lentolippujen hintoja.
Sivuston kieli: 
http://www.vertaa.fi/lentoliput

Näytä enemmän
Suomenkielisellä sivustolla voi verrata lentojen, vuokra-autojen ja hotellihuoneiden hintoja. Mukana on suomalaisia ja ulkomaisia kohteita ja palveluntarjoajia.
Sivuston kieli: 
http://www.poptravel.fi

Näytä enemmän
Viestintäviraston tietopaketti matkapuhelin- ja laajakaistapalveluista.
Sivuston kieli: 
https://www.viestintavirasto.fi/internetpuhelin.html

Näytä enemmän
Antaa halvimmat lentohinnat maittain. Valitse maa, lähtöpiste, kohde ja ajankohta, saat ehdotukset edullista reiteistä, varaukset ko. matkapäiville, lippuhinnat eri valuutoissa. Varaus verkon välityksellä.
Sivuston kieli: 
http://www.flights.com

Näytä enemmän
Sivulla on hakupalvelu, joka etsii teoksia verkkokirjakaupoista mm. tekijän tai nimekkeen mukaan ja tekee hintavertailun. Vertailussa mukana myös lähetyskustannukset.
http://www.addall.com

Näytä enemmän
Vertailee verkkokirjakauppojen hintoja ja kertoo, mistä löytyy edullisin. Näyttää myös toimitusajat ja kulut ja laskee kokonaishinnan. Myös CD-levyjen ja elokuvien hintoja voi vertailla.
http://www.bestbookbuys.com

Näytä enemmän
Hakee noin 150 miljoonasta kirjasta haluamasi ja kertoo, mistä saat sen edullisimmin. Valikoimassa on uusia ja käytettyjä kirjoja, harvinaisuuksia sekä oppikirjoja englanniksi, ranskaksi, saksaksi, italiaksi ja hollanniksi. Haku tekijän nimellä, nimekkeellä tai ISBN-numerolla.
http://www.bookfinder.com

Näytä enemmän
Yksityishenkilön ylläpitämän blogin aiheita ovat muun muassa hintavertailut, taloudellinen ajaminen, parhaat talletuskorot ja talletukset, sijoittaminen ja edulliset ostokset. Tekijän laatimien hintavertailujen ja säästämisohjeiden lisäksi sivuilla on linkkejä muihin rahansäästövinkkeihin, talousuutisiin sekä hintavertailuihin.
Sivuston kieli: 
http://tarkkamarkka.com/blogi

Näytä enemmän
Eri lentoyhtiöiden lentoja maailmanlaajuisesti. Varauksen voi tehdä verkon välityksellä. Palvelusta voi varata myös hotellin ja vuokra-auton.
Sivuston kieli: 
http://www.ebookers.fi/shop/airsearch

Näytä enemmän
Lentoreittien haku ja hintavertailu
Sivuston kieli: 
http://www.lentovertailu.fi

Näytä enemmän
Verkkojulkaisussa on mm. erilaisten vertailujen, testien ja pistekoeajojen tuloksia ja tiivistelmiä artikkeleista. Koko sisältö on tarjolla tilaajille.
http://www.tekniikanmaailma.fi

Näytä enemmän
Energiamarkkinaviraston sähkön hintavertailu -sivustossa voi vertailla oman alueensa sähkönjakelijoiden hintoja. Palveluun syötetään postinumero, jonka perusteella palvelu löytää alueella sähköä tarjoavat yhtiöt. Hinta lasketaan arvioidun kulutuksen perusteella. Lisäksi sivustossa on tietoa sähkön kulutuksesta.
Sivuston kieli: 
http://www.sahkonhinta.fi

Näytä enemmän