11 osumaa haulle. Näytetään 1 - 11 tulosta.
Gallen-Kallelan museo on julkaissut valokuvia Akseli Gallen-Kallelan kokoelmasta. Kuvat on julkaistu lisenssillä, joka sallii niiden vapaan käytön ja muokkaamisen. Kuvien lähteenä on mainittava Gallen-Kallelan museo.
Sivuston kieli: 
https://www.flickr.com/photos/gallen-kallelanmuseo

Näytä enemmän
Digimuseossa voi tutustua erikoisnäyttelyihin tai osallistua opastetulle kierrokselle digitaalisessa ympäristössä. Palvelun tavoitteena on kehittää ja edistää kulttuuriperinnön digitaalista tallentamista ja saatavuutta. Osa palveluista on maksullisia.
Sivuston kieli: 
https://digimuseo.fi/

Näytä enemmän
Kokoelmaraportit esittelevät vuonna 1867 perustetun Diakonissalaitoksen historiaa ja esinekokoelmia. Ensimmäinen osa muodostaa kuvallisen kertomuksen Diakonissalaitoksen vaiheista 1950-luvun lopulle. Toiseen osaan on koottu Sisarkodin aikaista esineistöä.
Sivuston kieli: 
https://www.hdl.fi/meista/historia/kokoelmaraportti/

Näytä enemmän
Finnassa voi tutustua Keski-Suomen kulttuuriperintöön. Kokoelmassa on esineitä, taidetta, valokuvia ja arkistoaineistoa. Palvelussa esitellään muun muassa kaupunkihistorian muutosta Jyväskylässä ja Pekka Kivikkään kalliomaalaustutkimuksen kuva-aineistoja.
Sivuston kieli: 
https://keskisuomenmuseo.finna.fi/

Näytä enemmän
Valokuvia ja museoesineitä Loviisan kaupungin museon kokoelmista. Alueen paikallishistoriaan voi perehtyä myös Sadan kylän seutu -verkkonäyttelyssä.
Sivuston kieli: 
https://loviisankaupunginmuseo.finna.fi/

Näytä enemmän
Palvelussa voi selata suomalaisesta metsäkulttuurista kertovia valokuvia, esinekuvia ja arkistoaineistoa. Mukana ovat Suomen Metsämuseo Lusto, Lapin metsämuseo, Pielisen museo, Nurmeksen museo, Verlan tehdasmuseo, Ilomantsin museosäätiö sekä Suomen Metsästysmuseo.
Sivuston kieli: 
https://kantapuu.finna.fi/

Näytä enemmän
Täällä voi tutustua Tukholman ja tukholmalaisten historiaan. Stockholmskällan sisältää yli 30 000 kuvaa, karttoja, äänitiedostoja, asiakirjoja ja kirjallisuusvinkkejä museoiden, arkistojen ja kirjastojen kokoelmista. Palvelusta löytyy valmiita oppimateriaalikokonaisuuksia ja vinkkejä oppitunneille.
Sivuston kieli: 
https://stockholmskallan.stockholm.se/

Näytä enemmän
Europeana.eu -palveluun on koottu eurooppalaisten museoiden, gallerioiden, arkistojen, kirjastojen ja audiovisuaalisten kokoelmien aineistoja digitaalisessa muodossa. Europeana tarjoaa hyödynnettäväksi miljoonien eurooppalaisten kulttuurikohteiden tiedot. Mukana on maalauksia, valokuvia, esineitä, kirjoja, sanomalehtiä, päiväkirjoja, asiakirjoja, elokuvia ja äänitteitä. Portaalista voi hakea myös suomalaista kulttuuriperintöaineistoa, muun muassa äänitteitä, museoesineitä, taidekuvia, vanhoja sanomalehtiä, kirjeitä, luonnontieteellistä aineistoa ja videoita eri kulttuurilaitoksista.
https://www.europeana.eu/fi

Näytä enemmän
Ainan kautta voi selata Varsinais-Suomen museoiden kokoelmia. Kokoelmien hallintaan ja hakuun kehitetystä Ainasta löytyy satojatuhansia erilaisia esineitä, valokuvia, arkistoaineistoja ja taidetta. Kaikille avoimessa käyttöliittymässä näkyy objektien ja aineistojen perustietoja. Ainaan tallennetaan myös museo-objekteihin liittyviä tietoja ja kuvia.
Sivuston kieli: 
https://museo.disec.fi/Yksa4/public/TMK/

Näytä enemmän
Kuopion ja Pohjois-Savon historiaa esitteleviä valokuvia ja esineitä Kuopion kulttuurihistoriallisesta museosta. Mukana on myös Victor Barsokevitschin kokoelman kuva-aineistoja vuosilta 1893-1926.
Sivuston kieli: 
https://finna.fi/Search/Results?filter%5B%5D=%7Ebuilding%3A%220%2FKUHMU%2F%22&type=AllFields&view=gr...

Näytä enemmän
Helsingin kaupunginmuseon värivalokuvat kertovat ohikiitävistä hetkistä vilkkailla kaduilla, vanhojen puutalojen pihapiireissä ja uutuuttaan hohtavien lähiöiden maisemissa. Vapun ilmapallot, Kauppatorin hedelmät ja mainosten öiset neonvalot hehkuvat väreissä nostalgisissa Helsinki-kuvissa.
Sivuston kieli: 
https://www.helsinkikuvia.fi/collection/33/

Näytä enemmän