8 osumaa haulle. Näytetään 1 - 8 tulosta.
Eväitä opiskeluun -oppaaseen on koottu materiaalia lukiolaisen tiedonhankinnan ja -haun avuksi. Siinä neuvotaan tiedontarpeen jäsentämisestä eri lähteiden uskottavuuden arviointiin sekä lähteiden merkitsemiseen ja verkkotiedonhakuun. Materiaalissa on tehtäviä.
Sivuston kieli: 
https://evaitaopiskeluun.fi/

Näytä enemmän
Tiedelukutaidon perusteet -kurssilla tutustutaan tieteen tekemiseen ja korkeakouluopintoihin. Kurssilla perehdytään tiedonhakuun, tiedon arviointiin ja kriittiseen ajatteluun. Oppimateriaali on suunnattu lukiolaisille, mutta sopii kaikille tieteestä ja tieteentekemisen perusteista kiinnostuneille.
Sivuston kieli: 
https://tiedelukutaito.mooc.fi/

Näytä enemmän
Tehokas tilastotiedon haku opastaa tilastojen etsimisessä. Sen avulla saa kokonaiskuvan tilastotiedon keskeisistä lähteistä ja siitä, miten löytää tilastotietoja.
Sivuston kieli: 
https://guides.stat.fi/tehokastilastotiedonhaku

Näytä enemmän
Opetuskäyttöön suunniteltujen tiedonhakutehtävien avulla voi tutustua Kotimaisten kielten keskuksen monipuolisiin verkkopalveluihin.
Sivuston kieli: 
https://www.kotus.fi/kotus/kotus_verkossa/tiedonhakutehtavat

Näytä enemmän
Oulun kaupunginkirjaston julkaisema opas tutustuttaa erilaisiin verkkosisältöihin ja -palveluihin. Käsiteltäviä aiheita ovat mm. sähköposti, tiedonhaku, sosiaalinen media, vahva tunnistautuminen sekä terveystieto verkossa.
Sivuston kieli: 
https://kirjastossatavataan.fi/digivuorenvalloittajat/

Näytä enemmän
Valmiita aineistopaketteja ja tehtäväideoita peruskoulun, ammatillisen puolen ja lukion opettajille. Luokkahuoneessa neuvotaan, miten arkistojen, kirjastojen ja museoiden aineistoista voi koota myös omia suosikkilistoja. Sieltä löytyy myös tiedonhakuun ja tekijänoikeuksiin liittyviä harjoituksia sekä ideoita Finna Street -kuvahaun käyttöön.
Sivuston kieli: 
https://finna.fi/Content/luokkahuone

Näytä enemmän
Musiikintiedonhaku sisältää valikoituja tiedonlähteitä erilaisiin tiedontarpeisiin, niiden kuvausta ja käyttötapoja sekä esimerkkitiedonhakuja, joista voi tutkia, miten tiedonlähteitä voi käyttää hyväkseen.
Sivuston kieli: 
https://www.musiikintiedonhaku.fi/

Näytä enemmän