11 osumaa haulle. Näytetään 1 - 11 tulosta.
Hushållsrådgivare Solveig Backström och informatör Karin Lindroos diskuterat påsktraditioner och såklart påskmat. Varför äter vi ägg till påsk, hur länge skall lammfilén stekas och hurdana känslor har Backström inför memma?
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Recept på påskmat, påskefterätter och godsaker på Marthaförbundets webbplats.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Ekofasta är Evangelisk-lutherska kyrkans fastekampanj som lyfter fram omsorg om miljön.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Livsmedelsverkets svar på ofta frågade frågor om coronaviruset och livsmedel.
Näytä enemmän
Ruokatutka innehåller material om mat, skolmat, varifrån maten kommer, och näringsämnen i form av text, spel, video, podcast åt eleven och läraren.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
På mathjälpens sida kan man söka den närmaste matdistributionen med sökord eller på kartan.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Julmatrecept i Marthaförbundets kokbok.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Programmets Strömsö sida ger tips på allt möjligt: handarbete, träarbeten, små renoveringar inom hemmet och matrecept.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Mat och dryck för tre dagar, som man klara sig med hemma om man inte kan gå och handla.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Hushållsrådgivare Solveig Backström och informatör Karin Lindroos diskuterat påsktraditioner och såklart påskmat. Varför äter vi ägg till påsk, hur länge skall lammfilén stekas och hurdana känslor har Backström inför memma?
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
målet med de nationella näringsrekommendationerna
2024 är att främja befolkningens hälsa, ge svar på närings- och hälsoproblem samt minska de skadliga miljökonsekvenser som uppstår av matkonsumtionen och -produktionen.
Publikationen innehåller rekommendationer för intag av energi och näringsämnen, rekommenderade matval och anvisningar för verkställande och tillämpning av rekommendationerna.
Näytä enemmän