18 osumaa haulle. Näytetään 1 - 18 tulosta.
Sakari Selinin kirja on omakohtainen kuvaus Tampereen seudulla jatkosodan aikana toimineesta vasemmistolaisten nuorten ryhmästä, joka vastusti Suomen ja natsi-Saksan yhteisiä sotatoimia.
Sivuston kieli: 
http://www.thpts.fi/julkaisut/muut-julkaisut/sakari-selin-kun-valtiopetos-oli-isanmaallinen-teko/

Näytä enemmän
Kirjassa tarkastellaan työväen taidetta ja kulttuuritoimintaa Suomessa 1800-luvulta alkaen. Artikkelikokoelmassa käsitellään muun muassa musiikkia, teatteria, kirjallisuutta ja kuvataidetta. Kulttuuritoiminnan merkitystä työväestölle pohditaan mm. huvin, yhteiskunnallisen keskustelun ja poliittisen liikehdinnän näkökulmista.
Sivuston kieli: 
http://hdl.handle.net/10138/319634

Näytä enemmän
Artikkeli kertoo Wivi Lönnin ja Hanna Parviaisen elämästä ja työstä. Lönn oli ensimmäinen suomalainen oman arkkitehtitoimiston perustanut nainen. Parviainen oli puolestaan teollisuusyrittäjä, joka sai ensimmäisenä naisena Suomessa kauppaneuvoksen arvonimen.
Sivuston kieli: 
https://yle.fi/uutiset/3-11851431

Näytä enemmän
Vapriikin kuva-arkiston valokuvia Suomen sisällissodan tapahtumista. Kuvat liittyvät pääosin Tampereen taisteluun. Kuvia saa käyttää vapaasti erilaisiin käyttötarkoituksiin, myös kaupallisiin. Kuvien lähteenä on mainittava Vapriikin kuva-arkisto ja kuvaajan nimi, jos se on tiedossa.
Sivuston kieli: 
https://www.flickr.com/photos/vapriikki/sets/72157668009883972

Näytä enemmän
Tampereella sijaitsevan Hiekan taidemuseon sivuilla on kuvia pysyvän kokoelman teoksista, aukioloajat ja yhteystiedot sekä tiedot näyttelyistä. Sivuilla kerrotaan myös Hiekan taidemuseon säätiön perustamisesta ja Kustaa Hiekan matkoista.
https://hiekantaidemuseo.fi/

Näytä enemmän
Tampereen taidemuseon sivusto esittelee museon toimintaa ja historiaa sekä näyttelyjä ja kokoelmia. Sivuilla esitellään myös Muumilaakso ja Pirkanmaan aluetaidemuseo sekä museon tukena toimivat yhdistykset.
Sivuston kieli: 
https://www.tampereentaidemuseo.fi/

Näytä enemmän
Tampere Biennalen ohjelma ja esiintyjät.
Sivuston kieli: 
https://tamperebiennale.fi/

Näytä enemmän
Tampere Jazz Happening'in ohjelmisto ja esiintyjät.
Sivuston kieli: 
https://tamperejazz.fi/

Näytä enemmän
Sivuilla esitellään museon kokoelmat, näyttelyt, henkilökunta, museorakennus, Sara Hildénin säätiö ja kahvila.
Sivuston kieli: 
https://www.tampere.fi/sarahilden/index.html

Näytä enemmän
Pohjoismaiden vanhin ammattiteatterifestivaali järjestetään joka kesä elokuun alussa. Sivulla on aikataulut ja ohjelmiston esittely sekä yhteystiedot.
Sivuston kieli: 
https://www.teatterikesa.fi

Näytä enemmän
Tamperelaisen kansainvälisen Mukamas-nukketeatterifestivaalin ohjelma.
Sivuston kieli: 
https://www.mukamasfestival.com/

Näytä enemmän
Entisen Tampellan verstasrakennukseen rakennettu museokeskus tarjoaa yleistietoa, tietoa kokoelmista ja konservoinnista, näyttelyohjelman ja verkkonäyttelyitä. Rakennuksessa toimivat Maakuntamuseo, Kivimuseo, Luonnontieteellinen museo, Postimuseo, Suomen jääkiekkomuseo, Suomen pelimuseo ja Mediamuseo Rupriikki.
Sivuston kieli: 
https://www.vapriikki.fi/

Näytä enemmän
Särkänniemen huvipuiston kotisivulta löytyy tietoa mm. aukioloajoista, kohteista ja lippujen hinnoista.
Sivuston kieli: 
https://sarkanniemi.fi

Näytä enemmän
Tietoa Työväen museon näyttelyistä, aukioloajat ja sisäänpääsymaksut sekä tietoa opastetuista kierroksista. Lisäksi hieman tietoa työväen historiasta.
Sivuston kieli: 
https://www.tyovaenmuseo.fi/

Näytä enemmän
Tamperella sijaitsevan Postimuseon kokoelmista löytyy tietoa museon näyttelyistä ja kokoelmista.
Sivuston kieli: 
https://www.postimuseo.fi/fi/

Näytä enemmän
Tampereella sijaitseva Suomen jääkiekkomuseo on yksi maailman jääkiekon historiaan erikoistuneista museoista. Sivulla on tietoa näyttelyistä, jääkiekon historiaa sekä noin sata näytettä museon pelipaitakokoelmasta.
Sivuston kieli: 
http://www.jaakiekkomuseo.fi/

Näytä enemmän
Täällä voi syventyä sisällissodan tapahtumiin Tampereella 3D-mallinnettujen virtuaalikokemusten, pelillisyyden, artikkeleiden, kuvien ja videoiden välityksellä. Myös Vapriikissa 15 vuoden ajan esillä ollut Tampere 1918 -näyttely on nähtävissä digitaalisena 360°-kuvattuna versiona. Suomeksi ja englanniksi julkaistut sisällöt on suunnattu niin sisällissodasta tietoa etsiville koululaisille kuin muillekin vuoden 1918 tapahtumista kiinnostuneille.
Sivuston kieli: 
https://tampere1918.fi/

Näytä enemmän