22 osumaa haulle. Näytetään 1 - 22 tulosta.
Sosiaali- ja terveysministeriön julkaisemaa työelämätietoa. Työsuojelu työpaikoilla, sen valvonta, työterveyshuolto, työhyvinvointi, tasa-arvo työelämässä ovat keskeisiä aiheita, samoin työn ja elämän yhteensovittaminen nuorena, perheille sekä ikääntyneillä.
https://stm.fi/tyoelama

Näytä enemmän
Black Lives Matter -liikkeen tietoja ja kannanottoja, uutisia sekä työtä tasa-arvon puolesta.
Sivuston kieli: 
https://blacklivesmatter.com/

Näytä enemmän
Sivusto on keskittynyt Yhdysvaltojen suvaitsevaisuustilanteen seuraamiseen ja työkalujen tarjoamiseen asenteiden parantamiseksi. Omat osiot ja keskustelupalstat aikuisille, lapsille ja opettajille. Sivustolla voit myös testata oman suvaitsevaisuutesi asteen.
Sivuston kieli: 
https://www.learningforjustice.org/

Näytä enemmän
Näillä Tilastokeskuksen sivuilla kuvataan sukupuolten asemaa ja tasa-arvoa yhteiskunnan eri osa-alueilla tilastojen valossa. Tilastoja on aiheista väestö, perheet, koulutus, työelämä, tulot sekä yhteiskunnallinen osallistuminen.
Sivuston kieli: 
https://www.stat.fi/tup/tasaarvo/index.html

Näytä enemmän
Kampanja nostaa esiin urheiluun liittyvät ihmisoikeuskysymykset. Sivuilla on urheilijoiden tarinoita ja tietopaketti, jossa kerrotaan, mitä urheiluseurat, lajiliitot ja muut toimijat voivat tehdä ongelmien korjaamiseksi.
Sivuston kieli: 
https://alarikourheilua.fi/

Näytä enemmän
Ihmisoikeuksia puolustava Human Rights Watch - seuraa kriisejä ja ihmisoikeusrikoksia, asevarustelua, naisten ja lasten oikeuksia, vankiloiden, pakolaisten, sananvapauden tilannetta sekä kansainvälistä oikeutta ja YK:n toimintaa. Sivuilta löytyy myös tietoa meneillään olevista ihmisoikeuskampanjoista ja järjestön raportit.
Sivuston kieli: 
https://www.hrw.org/

Näytä enemmän
Ihmisoikeuksia koskevan verkkotiedonhankinnan parhaita aloituspaikkoja. Sivustolla on järjestön vuosi- ja maaraportit, kampanjatiedot, lehdistötiedotearkisto sekä järjestön ulkopuoliset tiedonlähteet.
Sivuston kieli: 
https://www.amnesty.org

Näytä enemmän
Sivuilla esitellään suomalaisten naisjärjestöjen kattojärjestön historiaa ja toimintaa. Luettelo jäsenjärjestöistä sekä niiden yhteystiedot.
Sivuston kieli: 
https://naisjarjestot.fi/

Näytä enemmän
Maailmankomission raportissa (A Fair Globalization, Making it happen) pohditaan globalisaation sosiaaliulottuvuutta. Komission mukaan globalisaation suuntaa on muutettava niin, että se hyödyttäisi tulevaisuudessa entistä useampia maita ja suurempaa joukkoa ihmisiä.
Sivuston kieli: 
http://www.ilo.org/fairglobalization/lang--en/index.htm

Näytä enemmän
Yhdenvertaisuus.fi sisältää tietoa yhdenvertaisuudesta, yhdenvertaisuuskoulutuksesta sekä materiaalia yhdenvertaisuuden edistämiseen ja syrjinnän vastustamiseen.
Sivuston kieli: 
https://www.yhdenvertaisuus.fi

Näytä enemmän
Yhdenvertaisuusvaltuutetun sivustosta saa selville, mitä on syrjintä ja miten siihen kannattaa puuttua. Siellä on myös tietoa ihmiskaupasta ja sen tunnistamisesta. Ohjeet avun hakemiseksi valtuutetun toimistosta annetaan. Sivulta löytyy myös kantelulomake.
https://www.syrjinta.fi/

Näytä enemmän
Yhdysvaltalaisen naisjärjestön kotisivuilla tietoa tasa-arvosta, uutisia, hakupalvelu, Ask-Amy-kysymyspalvelu.
Sivuston kieli: 
https://www.feminist.com

Näytä enemmän
Sivuilla esitellään kansainvälisen naisten järjestön historiaa ja toimintaa. Sivuilla kerrotaan ajankohtaisista tapahtumista ja kannanotoista.
Sivuston kieli: 
https://tiaw.org

Näytä enemmän
Miessakit ry:n toiminta ja yhteystiedot. Kotisivuilla voi myös lukea yhdistyksen jäsenlehti Urhoa. Sivuilta löytyy linkkejä koti- ja ulkomaisille miesaiheisille nettisivuile sekä linkki Lyömättömään linjaan.
Sivuston kieli: 
https://www.miessakit.fi

Näytä enemmän
Tasa-arvoasiain neuvottelukunta (TANE) toimii naisten ja miesten välisen yhteiskunnallisen tasa-arvon edistämiseksi. Sivuilta löytyy lausuntoja, kannanottoja, aloitteita ja julkaisuja sekä tietoa tasa-arvoviranomaisista.
Sivuston kieli: 
https://www.tane.fi/

Näytä enemmän
Kirja esittelee 23 syvällistä tapaustutkimusta onnistuneesta julkisen sektorin politiikasta Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Norjassa ja Islannissa. Suomesta mukana ovat äitiyspakkaus, peruskoulujen laadunvarmistus, yleinen asevelvollisuus, kunnallisten päätöksentekoelinten sukupuolikiintiöt sekä "asunto ensin" -politiikka.
Sivuston kieli: 
https://urn.fi/URN:NBN:fi:tuni-202209167109

Näytä enemmän
Vikes on journalistien solidaarisuussäätiö, jonka tavoite on nostaa esille sananvapauden merkitystä ihmisoikeutena ja demokratian kulmakivenä. Sivustolla on tietoa Vikesin toiminnasta ja tapahtumista sekä videoita koulutuksista ja tilaisuuksista.
Sivuston kieli: 
https://vikes.fi/

Näytä enemmän
Forum Artis on laatinut taide- ja kulttuurialaa koskevat eettiset ohjeet, jotka liittyvät mm. vastuullisuuteen, yhdenvertaisuuteen ja vuorovaikutukseen taidealalla.
Sivuston kieli: 
https://eettinentaide.fi/

Näytä enemmän
YK:n naistenrahasto edistää ja tukee naisten asemaa, ihmisoikeuksia, osallistumista ja johtajuutta. Sivulla käsitellään keskeisiä teemoja ja esitellään toimintaa ja projekteja. Sivuilla on myös verkkojulkaisuja ja valikoima linkkejä.
Sivuston kieli: 
https://www.unwomen.org

Näytä enemmän
Sakari Kainulaisen toimittamassa kirjassa tarkastellaan huono-osaisten elämää 2020-luvun Suomessa, ja arvioidaan sitä, miten huono-osaisten asemaan yhteiskunnassa reagoidaan.
Sivuston kieli: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-952-493-426-8

Näytä enemmän
Tasa-arvotiedon keskus sisältää artikkeleita, linkkejä, tilastoja ja uutisia tasa-arvosta sekä naisen asemasta. Kokonaisuudesta löytyvät myös tasa-arvosanasto, katsaukset tasa-arvon tilaan sekä työkaluja tasa-arvon edistämiseen.
Sivuston kieli: 
https://www.thl.fi/fi/web/sukupuolten-tasa-arvo

Näytä enemmän