8 osumaa haulle. Näytetään 1 - 8 tulosta.
Opas nuorten seksuaalisen kaltoinkohtelun ehkäisemiseksi ja siihen puuttumiseksi nuorisotyössä. Helsinkiläisille nuorisotyöntekijöille tarkoitettu opas, josta voi olla apua myös muille nuorten parissa työskenteleville.
Sivuston kieli: 
https://www.hel.fi/static/liitteet-2019/KuVa/nuoriso/nuortenexit_esite_seksuaalinenhairinta_rgb_aine...

Näytä enemmän
Suojellaan Lapsia keskittyy seksuaalisen häirinnän, houkuttelun ja seksuaaliväkivallan ennaltaehkäisyyn. Sivuilla on tietoa vertaistukitoiminnasta. Aineistopankkiin on koottu lausuntoja, oppaita ja raportteja. Turvallisesti digiliikenteessä -osio sisältää materiaalia lapsille, nuorille, huoltajille ja opettajille.
Sivuston kieli: 
https://suojellaanlapsia.fi/

Näytä enemmän
Keijun varjo -hanke tarjoaa apua 15–28-vuotiaille tytöille ja nuorille naisille, jotka tarvitsevat tukea tunteiden, itsehillinnän ja väkivallan kysymysten kanssa. Sivuille on koottu myös tutkimustietoa nuorten väkivallasta.
Sivuston kieli: 
https://keijunvarjo.fi/

Näytä enemmän
Opas sisältää tietoa radikalisoitumisesta sekä kysymys- ja keskustelurungon, jonka avulla voidaan arvioida nuoren radikalisoitumista ja ohjata hänet oikean tuen piiriin.
Sivuston kieli: 
https://dialogikasvatus.fi/material/huolena-radikalisoituminen/

Näytä enemmän
NFG:n tavoitteena on edistää nuorten väkivallatonta käyttäytymistä ja päihteetöntä elämäntapaa tukemalla kotien ja koulujen kasvatustyötä. Sivuilla on tietoa yhdistyksen historiasta ja toimintamuodoista sekä aiheeseen liittyviä artikkeleita ja uutisia.
Sivuston kieli: 
https://nfg.fi/

Näytä enemmän
Turvataitokasvatuksella pyritään ennaltaehkäisemään lapsiin ja nuoriin kohdistuvaa kiusaamista ja väkivaltaa. Turvallinen Oulu -hankkeessa on tuotettu tunne- ja turvataitokasvatuksen opetusmateriaalit esiopetukseen ja perusopetukseen.
Sivuston kieli: 
https://www.turvataitokasvatus.fi/

Näytä enemmän
Kiusaaminen, häirintä, syrjintä ja väkivalta vaikuttavat merkittävästi lasten ja nuorten arjen turvallisuuteen ja hyvinvointiin. Opetushallituksen sivuilla on tietoa, ohjeita ja työkaluja siihen, miten tällaiset teot ja tilanteet tunnistetaan, miten niitä ehkäistään ja miten niihin voidaan puuttua varhaiskasvatuksessa, kouluissa ja oppilaitoksissa.
Sivuston kieli: 
https://www.oph.fi/fi/ei-kaikelle-vakivallalle

Näytä enemmän
Opas tarjoaa tietoa ja käytännön tukea käytöksellään reagoivien lasten ja nuorten kanssa työskentelyyn. Opas on suunnattu opettajille, varhaiskasvatuksen johtajille ja koulujen rehtoreille, mutta on avuksi myös muille lasten ja nuorten kanssa työskenteleville ammattilaisille sekä huoltajille.
Sivuston kieli: 
https://www.oph.fi/fi/tilastot-ja-julkaisut/julkaisut/tukea-arkeen

Näytä enemmän