11 osumaa haulle. Näytetään 1 - 11 tulosta.
Ohjaamossa opastetaan nuoria käytännön asioissa, asunnon etsimisessä, opiskelupaikan valinnassa, kaikessa, mikä nuorta askarruttaa.
Sivuston kieli: 
https://ohjaamo.hel.fi/

Näytä enemmän
Yeesin sivuilla opastetaan mielenterveyden huolehtimisessa ja melen hyvinvoinnissa. Tietoa löytyy mielenterveydestä, toimintaan osallistumisesta, kehugeneraattori joka auttaa kehumaan itseään ja muita sekä tsemppibotti, joka taas auttaa tsemppaamaan.
Sivuston kieli: 
https://www.yeesi.fi/

Näytä enemmän
Mieli ry järjestää vertaistukea ja keskusteluapua verkossa: Solmussa-chat aikuisille, Mieli Tukisuhde pidempiaikaiseen kirjoituskontaktiin, TukiNetin keskustelut, nuorille Sekaisin-chatissa ja Sekaisin-gaming.
Sivuston kieli: 
https://mieli.fi/tukea-ja-apua/chattaa-tai-kirjoita/

Näytä enemmän
Mun Mieli on mielen hyvinvoinnin sovellus koululaisille. Sovellus esittää käyttäjälle kysymyksiä arjen hyvinvoinnista ja vastaaja saa itselleen palautteen ja oman hyvinvointiyhteenvedon. Kyselyn voi tehdä joko yksityisenä kyselynä tai ryhmäkyselynä, jolloin sovellus tarjoaa tietoa koko ryhmän, esimerkiksi koululuokan, hyvinvoinnista. Sovelluksen kautta voi ilmoittaa nimettömänä opettajalle tai koulukuraattorille kiusaamisesta.
Sivuston kieli: 
https://mieli.fi/materiaalit-ja-koulutukset/materiaalit/mun-mieli-mielen-hyvinvoinnin-sovellus-koulu...

Näytä enemmän
Sivulla on tietoa nuorten syömishäiriöistä ja niiden eri ilmentymistä sekä ohjausta niiden hoitoon. Palvelusta löytyy omahoito-ohjelmat ahminnan ja syömisen ja kehokuvaongelmien hoitoon.
Sivuston kieli: 
https://www.mielenterveystalo.fi/fi/syomishairiot

Näytä enemmän
Nuortenlinkistä löytyy tietoa päihteistä, riippuvuuksista ja mielenterveydestä. Sivuilla on testejä, joilla voi arvioida omaa tilannettaan. Nettineuvonnasta voi kysyä apua nimettömästi.
Sivuston kieli: 
https://nuortenlinkki.fi/

Näytä enemmän
Täältä löytyy asiantuntijoiden tuottamaa tietoa nuoruusiän tyypillisimmistä mielenterveyden häiriöistä ja ongelmista, niiden tunnistamisesta, hoidosta sekä sopiviin palveluihin ohjautumisesta.
Sivuston kieli: 
https://www.mielenterveystalo.fi/fi/nuoret

Näytä enemmän
Fressis antaa tietoa ja vastauksia nuorille terveelliseen elämään. Tietoa löytyy tupakasta, nuuskasta, alkoholista, opastusta hyvän ravinnon, liikunnan, vuorokausirytmin suhteen sekä neuvoja terveellisestä auringosta nauttimisesta, seksistä sekä mielenterveyden hyvinvoinnista.
Sivuston kieli: 
https://www.fressis.fi/

Näytä enemmän
Mannerheimin Lastensuojeluliiton tukilinja 12–20-vuotiaille lapsille ja nuorille, jotka tarvitsevat apua ja tukea. Tukilinja päivystää arki-iltaisin. Puheluihin vastaa MLL:n ammattilainen, jonka kanssa voi puhua luottamuksellisesti ja nimettömästi.
Sivuston kieli: 
https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/nuorten-tukilinja/

Näytä enemmän
Omahelpperi kokoaa nuorille tarkoitetun terveyteen, hyvinvointiin ja ihmissuhteisiin liittyvän tiedon, tuen ja palvelut yhteen osoitteeseen. Sieltä löytyvät chatit, auttavat puhelimet ja nettipalvelut. Sisältökokonaisuuksien aiheina ovat mm. mielenterveys, fyysinen terveys, ihmissuhteet, elämän kriisitilanteet, seksuaalisuus, päihteet ja riippuvuudet, opiskelu, työ ja talousasiat, arjen hallinta sekä yhteiskunnallinen vaikuttaminen.
Sivuston kieli: 
https://omahelpperi.fi/

Näytä enemmän
Hankkeessa tuotetaan nuorten ja nuorten aikuisten kanssa työskenteleville mielenterveystyön ohjeita ja työkaluja. Sivuille on koottu tutkimusartikkeleita ja politiikkasuosituksia. Vuoden 2024 aikana kerätään laaja tutkimusaineisto nuorten masennuksesta ja sen hoidosta. Hankkeessa ovat mukana THL ja Itla sekä Helsingin, Tampereen ja Itä-Suomen yliopistot.
Sivuston kieli: 
https://stnimagine.fi/

Näytä enemmän