14 osumaa haulle. Näytetään 1 - 14 tulosta.
Koululaisen terveyden polku on vanhemmille tarkoitettu tietopaketti terveystiedon opetuksen sisällöistä ja kouluterveydenhuollosta. Se tarjoaa tietoa mm. ravinnon, liikunnan ja unen merkityksestä osana lasten ja nuorten hyvinvointia.
Sivuston kieli: 
https://www.oph.fi/fi/tilastot-ja-julkaisut/julkaisut/kouluikaisten-terveyden-polku

Näytä enemmän
Väestöliiton kotisivulla kerrotaan väestöliiton tavoitteista ja toiminnasta. Sivulta löytyvät esim. perinnöllisyysklinikka, lapsettomuusklinikka, seksuaaliterveysklinikka, perheklinikka sekä lastenhoitopalvelu.
Sivuston kieli: 
https://www.vaestoliitto.fi/

Näytä enemmän
Väestöliiton nuorten sivuilla on asiaa kasvusta, kehityksestä, kavereista, seurustelusta, seksistä, ehkäisystä sekä aggressiosta.
Sivuston kieli: 
https://www.vaestoliitto.fi/nuoret/

Näytä enemmän
Oppaassa on tietoa nuorten kohtaamista seksuaaliväkivallan muodoista ja vinkkejä turvataito- ja seksuaalikasvatukseen. Opas on tarkoitettu 11–17-vuotiaiden vanhemmille.
Sivuston kieli: 
https://pelastakaalapset.s3.eu-west-1.amazonaws.com/main/2022/03/04141652/turvaa-ja-tue-2021-fi.pdf

Näytä enemmän
Oppaan tavoitteena on ennaltaehkäistä nuorten kokemaa seurusteluväkivaltaa, seksuaalista väkivaltaa ja sukupuolista häirintää. Opas on suunnattu yläkoulun ja toisen asteen oppilaitosten opettajille, kuraattoreille ja terveydenhoitajille.
Sivuston kieli: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-952-245-611-3

Näytä enemmän
Just wear it -sivulla tuetaan nuoria seksuaalisuuteen kasvamisessa. Siellä saa tukea omaan minäänsä, seksin käsitteisiin ja omiin oikeuksiinsa tutustumiseen. Hyvä seksi ja turvallinen seksi tulevat tutuiksi. Sivustoon on myös koottu tukea ja apua antavia palveluita.
Sivuston kieli: 
https://hivpoint.fi/nuorille/

Näytä enemmän
Lääketehtaan tuottamaa tietoa nuorille tietoa e-pillereistä. Sivustossa annetaan yleistietoa pillereistä ja niiden terveysvaikutuksista. Lisäksi kuvataan gynekologilla käyntiä. Sivustossa on kysymyspalsta sekä pdf-muotoinen opas Kun on aika rakastaa, joka sisältää tietoa eri ehkäisymuodoista.
Sivuston kieli: 
https://www.ehkaisynetti.fi/

Näytä enemmän
Opas tarjoaa tietoa siitä, miten tehdä kouluista sateenkaarilapsille ja -nuorille turvallisempia ja kehittää toimintakulttuuria sateenkaarisensitiiviseen suuntaan.
Sivuston kieli: 
https://seta.fi/tue/kouluopas/

Näytä enemmän
Sexpon ja Maria Björklundin yhteistyöllä syntyneissä sarjakuvissa puhutaan seksuaalisuuden, seksitapojen, sukupuolisuuden ja ihmissuhteiden monista ulottuvuuksista. Sarjakuvien aiheet ovat syntyneet vastauksena nuorten usein esittämiin kysymyksiin Sexpon neuvontapalveluissa.
Sivuston kieli: 
http://www.sexpo.fi/sarjis/

Näytä enemmän
Väestöliiton julkaisema seksuaaliklinikan nettipalvelu sisältää tietopaketit seksistä, seksuaalisesta kehityksestä, seksuaaliterveydestä ja sen ylläpitämisestä miehille, nuorille ja nuorten vanhemmille. Sivuilla on myös kysymyksiä ja vastauksia sekä blogeja. Tietoa ehkäisystä, seksistä, seurustelusta ja murrosiästä.
Sivuston kieli: 
https://www.vaestoliitto.fi/seksuaalisuus/

Näytä enemmän
Oppaassa selvitetään, mitä pojat haluaisivat kuulla seksuaaliopetuksessa, miten he sen tiedon haluaisivat vastaanottaa ja miten nykyiset seksuaalikasvatuksen opetusmateriaalit vastaavat heidän tarpeisiinsa.
Sivuston kieli: 
https://www.vaestoliitto.fi/verkkojulkaisut/poikanakokulma-seksuaalikasvatukseen-kasvattajan-opas/

Näytä enemmän
Pro gradu -tutkielmassa kuvataan sukupuolimoraalin historiaa ja asennetta tyttöjen ja nuorten naisten sukupuolisuuteen. Aihetta analysoidaan lehdissä julkaistavien nuorten palstojen aineiston valossa.
Sivuston kieli: 
https://urn.fi/urn:nbn:fi:uta-1-14298

Näytä enemmän
Oppimateriaalin tavoitteena on edistää antirasistista ja sateenkaarimyönteistä toimintaa oppilaiden keskuudessa ja koulun arjessa. Materiaali on suunnattu opettajille yläkouluikäisten oppilaiden kanssa käytettäväksi.
Sivuston kieli: 
https://seta.fi/meista/

Näytä enemmän
Omahelpperi kokoaa nuorille tarkoitetun terveyteen, hyvinvointiin ja ihmissuhteisiin liittyvän tiedon, tuen ja palvelut yhteen osoitteeseen. Sieltä löytyvät chatit, auttavat puhelimet ja nettipalvelut. Sisältökokonaisuuksien aiheina ovat mm. mielenterveys, fyysinen terveys, ihmissuhteet, elämän kriisitilanteet, seksuaalisuus, päihteet ja riippuvuudet, opiskelu, työ ja talousasiat, arjen hallinta sekä yhteiskunnallinen vaikuttaminen.
Sivuston kieli: 
https://omahelpperi.fi/

Näytä enemmän