9 osumaa haulle. Näytetään 1 - 9 tulosta.
Täällä voi tutustua eri maista ja kulttuureista kotoisin olevien taiteilijoiden tulkintoihin Kalevalasta.
Sivuston kieli: 
http://taika.kalevalaseura.fi/

Näytä enemmän
Kulttuurijournalismiin erikoistunut verkkojulkaisu seuraa kulttuurielämää Tampereen ja Pirkanmaan näkökulmasta. Tarjolla on kritiikkejä, haastatteluja ja juttuja kulttuurin tekijöistä, tapahtumista ja ilmiöistä.
https://kulttuuritoimitus.fi/

Näytä enemmän
Kirjassa tarkastellaan työväen taidetta ja kulttuuritoimintaa Suomessa 1800-luvulta alkaen. Artikkelikokoelmassa käsitellään muun muassa musiikkia, teatteria, kirjallisuutta ja kuvataidetta. Kulttuuritoiminnan merkitystä työväestölle pohditaan mm. huvin, yhteiskunnallisen keskustelun ja poliittisen liikehdinnän näkökulmista.
Sivuston kieli: 
http://hdl.handle.net/10138/319634

Näytä enemmän
Cultura-säätiön verkkojulkaisu suomalaisesta nykykulttuurista venäjäksi ja suomeksi. Julkaisussa nostetaan esille suomalaisia projekteja, kerrotaan perinteistä, tuotetaan soittolistoja sekä suositellaan kirjoja, paikkoja, elokuvia jne. Cultura-säätiön tehtävänä on kehittää Suomen venäjänkielisten osallisuutta yhteiskunnassa ja edistää kotoutumista.
Sivuston kieli: 
https://culturalist.fi/

Näytä enemmän
Lapsille ja nuorille suunnattu sivusto, josta löytyy ohjeita ja ideoita taiteen kokemiseen, kokeilemiseen ja harrastamiseen kotona, vapaa-ajalla tai osana opetusta.
Sivuston kieli: 
https://www.harrastakotona.fi/

Näytä enemmän
Amusassa kulttuurin ammattilaiset, eri alojen taiteilijat ja harrastajat voivat esitellä töitään ja palvelujaan sekä tiedottaa tapahtumista. Foorumissa julkaistaan taiteen ja kulttuurin alan artikkeleita ja mielipiteitä.
Sivuston kieli: 
https://www.amusa.fi/

Näytä enemmän
Ylirajallisuudella tarkoitetaan esimerkiksi maantieteellistä, symbolista tai kielellistä liikettä ja toimintaa. Niina Hämäläisen, Hanna Karhun ja Tuomas Martikaisen toimittamassa kirjassa tarkastellaan ylirajaisuutta historian, kirjallisuuden, kulttuurin, muistitiedon, musiikin ja uskonnon viitekehyksissä.
Sivuston kieli: 
https://oa.finlit.fi/site/books/e/10.21435/ksvk.102/

Näytä enemmän