5 osumaa haulle. Näytetään 1 - 5 tulosta.
Opas sisältää tehtäviä, joiden avulla maahanmuuttajat voivat harjoitella digitaalisia perustaitoja. Ideat harjoituksiin ovat syntyneet käytännön tarpeista. Harjoituksia on testattu maahanmuuttajien kotoutumiskoulutuksessa.
Sivuston kieli: 
https://docs.wixstatic.com/ugd/cc366a_ad0ef8846ec74cb98f29323a588d9b9e.pdf

Näytä enemmän
Sanastosta löydät satojen arkisten digisanojen selkeät selitykset. Termiä voi hakea kirjakielellä, puhekielen sanalla ja usein myös englanniksi.
Sivuston kieli: 
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2019/03/25/mita-ovat-selain-kayttis-ja-wifi-laaja-digisanasto-selittaa...

Näytä enemmän
Yläkouluille suunnattu oppimateriaali, jossa edetään tietokoneen käytön perusteista ohjelmoinnin perusteisiin ja verkkosivuston tekemiseen. Mukana on myös tiedonhakua, tekstinkäsittelyä, taulukkolaskentaa, kuvankäsittelyä jne.
Sivuston kieli: 
https://kirjat.it.jyu.fi/linkki/

Näytä enemmän
Mikä on Bluetooth? Mitä eroa on kirjautumisella ja rekisteröitymisellä? Miksi PIN-koodia ei kannata antaa kenellekään? Pienten lasten digisanasto on kokoelma sanoja, kuvia ja niiden selityksiä. Sanaston tavoitteena on tukea pienten lasten digitaalista osaamista.
Sivuston kieli: 
https://uudetlukutaidot.fi/pienten-lasten-digisanasto/

Näytä enemmän
Jyväskylän ammattikorkeakoulun oppimateriaalissa käydään läpi tietotekniikan perusteita, laitteistoa, käyttöjärjestelmiä ja ohjelmistoja, verkkotekniikkaa, tietoturvaa ja tietosuojaa sekä tekijänoikeuksiin ja ergonomiaan liittyviä sisältöjä.
Sivuston kieli: 
https://oppimateriaalit.jamk.fi/fi/ict-valmiudet/tieto-ja-viestintatekniikan-perusteet/

Näytä enemmän