Leipominen. Makeiset. Jälkiruoat

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
2 osumaa haulle. Näytetään 1 - 2 tulosta.
Suomen hiivan asiantuntevaa tietoa hiivan ominaisuuksista ja toimintamekanismeista. Hyvät ohjeet hiivan säilyttämiseen ja käyttöön sekä ohjeita erilaisiin leivontatöihin, joissa tarvitaan hiivaa: pullaan, piirakoihin, leipään, sämpylöihin ja pizzaan...Ohjeissa kerrotaan myös, mikä meni vikaan, jos tulos ei ollutkaan sitä, mitä piti.
Sivuston kieli: 
https://www.suomenhiiva.fi/wp-content/themes/suomenhiiva/images/Hiivalla_Hyvaa_web.pdf

Näytä enemmän
Hotelli- ja ravintolamuseon verkkonäyttely kertoo leivonnan kemiasta ja suosikkileivonnaisista. Mukana on myös leivontavinkkejä ja -ideoita. Näyttely sopii peruskoulun kotitalousopetukseen sekä kaikille leivonnasta kiinnostuneille.
Sivuston kieli: 
https://www.hotellijaravintolamuseo.fi/nayttelyt/verkkoaineistot/taikinan-taju/

Näytä enemmän