Arkkitehtuurin historia

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
7 osumaa haulle. Näytetään 1 - 7 tulosta.
Puukausi-näyttely koostuu kolmesta osiosta. Puu kertoo puulajeista, puun ekologiasta ja puusta rakennusmateriaalina. Kohteet esittelee puukaupunkeja ja puurakennuksia esim. kartano, talonpoikaistalo, tyyppitalo, puukerrostalo, kirkko, pappila ja koulu. Puuha-aitta tarjoaa käytännön puutyöohjeita, erilaisia havainto- ja tutkimustehtäviä, pelejä ja leikkejä, jotka soveltuvat erityisesti lapsille.
Sivuston kieli: 
http://www.nba.fi/puukausi

Näytä enemmän
Petri Neuvosen väitöskirjatutkimus käsittelee Viipurin vanhankaupungin fyysistä ja kulttuurista muutosta vuosina 1856–1939. Siinä käydään läpi kahdeksan vuosikymmentä alueen rakennushistoriaa. Samalla tutkimus tarkastelee kulttuurista muutosta, joka ilmeni viipurilaisten suhtautumisessa vanhankaupungin linnoitusmuureihin, rakennuksiin sekä katu- ja kaupunkinäkymiin.
Sivuston kieli: 
http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-60-7590-7

Näytä enemmän
Aalto-yliopiston avoin, maksuton verkkokurssi kaikille arkkitehtuurista kiinnostuneille. Aiheeseen paneudutaan videoiden, äänitteiden, tekstien, kuvien ja tehtävien avulla. Kurssin voi suorittaa omassa tahdissa tai opettajan johdolla esimerkiksi lukiossa.
Sivuston kieli: 
https://www.arkkitehtuurinhistoria.fi/

Näytä enemmän
Arkkitehtuurimuseon sivuilla on yhteystietojen lisäksi tietoa museon julkaisuista ja toiminnasta. Museossa toimii kirjakauppa, kirjasto sekä arkkitehtuuriarkisto ja näyttelyiden ohella siellä järjestetään mm. yleisöluentoja. Lisäksi sivuilla on arkkitehtiesittelyjä ja tietoa alan tapahtumista ja palkinnoista.
Sivuston kieli: 
https://www.mfa.fi/

Näytä enemmän
Museovirasto restauroi -verkkojulkaisu esittelee Museoviraston restaurointitoimintaa vuoteen 2012 asti yli 40 kohteessa kymmenen vuoden ajalta. Mukana on erilaisia kohteita linnoista ja kirkoista rautaruukkeihin ja torppiin.
Sivuston kieli: 
http://museovirastorestauroi.nba.fi

Näytä enemmän
Taidehistorian kurssilla käydään läpi taidehistorian aikakaudet esihistoriallisella ajalta 1900-luvulle. Samalla kuvataan aikakauden yleisiä piirteitä, erityisesti renessanssia kuvataan kokonaisvaltaisesti.
Sivuston kieli: 
https://blog.edu.turku.fi/hi8taidehistoria1/2011/10/25/

Näytä enemmän