Antiikin uskonnot ja mytologiat

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
5 osumaa haulle. Näytetään 1 - 5 tulosta.
Illustrerade artiklar om världens sju underverk, samt gudar och gudinnor i såväl grekisk som romersk mytologi. Uppslagsverk med t.ex. egyptiska dito. Även om historiska personer. Privat portal.
Sivuston kieli: 
http://www.antiken.nu

Näytä enemmän
Antiikintutkija, dosentti Maijastina Kahlos keskustelee podcastissa antiikintutkimuksen aiheista muiden asiantuntijoiden kanssa.
Sivuston kieli: 
https://maijastinakahlos.net/category/podcast/

Näytä enemmän
Ancient world digital library sisältää digitoituja tieteellisiä julkaisuja vanhan ajan historian, kullttuurin ja kielten tutkimusten alalta. Julkaisuja on egyptologian, assyrologian, antiikin Kreikan ja Rooman tutkimuksen, keski-Aasian tutkimuksen, muinaisen juutalaisuuden tutkimuksen sekä papyrologian alalta.
Sivuston kieli: 
https://dlib.nyu.edu/ancientworld/

Näytä enemmän
Khelidon on yhteisöblogi, jossa voi lukea antiikin ja nykyisyyden ilmiöiden kohtaamisista, sanoista, kielistä ja merkityksistä.
Sivuston kieli: 
http://khelidon.fi/

Näytä enemmän
Perseus käsittää laajan tietokannan historiatutkimukseen liittyvää materiaalia. Laajimmin on edustettuna klassillisen materiaalin osasto, joka sisältää antiikin kirjallisuutta kokotekstimuodossa, historiaa, arkeologiaa ja klassillisen kreikan sekä latinan kielten tutkimusta ja papyrustietokannan. Renessanssiosastoon on koottu materiaalia, joka käsittelee Englannin renessanssia. Lisäksi projektin sivuilla on osastot Lontoon historiaa ja Amerikan Keski-Lännen ja Kalifornian historiaa.
Sivuston kieli: 
http://www.perseus.tufts.edu

Näytä enemmän