Seksologia. Seksuaalikasvatus

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
7 osumaa haulle. Näytetään 1 - 7 tulosta.
Ranneliike.net julkaisee tietoa, artikkeleita ja keskusteluita homoseksuaalisuuden näkökulmasta. Ranneliike jakautuu osiin Pride, Asiaa & Elämää, Teemat & artikkelit, Menot & Mestat, Linkit, Lukunurkka, Hyöty & Huvi, Yhteisö, Keskustelufoorumit, Tori - osta ja myy.
Sivuston kieli: 
http://ranneliike.net

Näytä enemmän
Kysy Alicelta ravinnosta, seksistä, dieeteistä, huumeista, alkoholista jne. nimettömänä. Vastaukset arkistoidaan hakutietokantaan.
Sivuston kieli: 
http://goaskalice.columbia.edu/

Näytä enemmän
Tietopaketti seksuaaliterveydestä ja sukupuolten välisestä tasa-arvosta. Aiheina Suomen laki ja seurustelusuhteet, seksuaalisuus ja seksi, seksuaalikasvatus, seksuaalinen väkivalta ja häirintä sekä seksuaaliterveydestä huolehtiminen.
Sivuston kieli: 
http://funzi.mobi/course/sexualhealthandequalityinfinland

Näytä enemmän
Tutkija Urszula Maria Marcinkowskajan väitöskirja parinmuodostuksen piirteistä ja parin valinnasta evolutionaarisesta näkökulmasta. Tutkimuksessa analysoidaan, miten yksilö näkee mahdollisen kumppanin, mikä miellyttää ja kiinnostaa sekä muistuuttako miellyttävän näköinen ehdokas arvioijan vanhempia.
Sivuston kieli: 
https://www.utupub.fi/bitstream/handle/10024/96812/AnnalesAII290Marcinkowska.pdf?sequence=2&isAllowe...

Näytä enemmän
Väestöliiton ja Migrin tuottamassa videossa kerrotaan englanniksi, selkosuomeksi, kurdisoraniksi, farsiksi, arabiaksi, murrearabiaksi ja somalinikielellä seksuaalioikeuksista ja suhtautumisesta vastakkaiseen sukupuoleen.
https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_2459887607&feature=iv&src_vid=TTuCLaONG0s&v=o...

Näytä enemmän
Suomen seksologisen seuran sivuilla on tietoa seuran toiminnasta ja koulutuksista, lisäksi sivustossa on asiantuntijoiden yhteystietoja, bibliografia seksologian ammattikirjallisuudesta sekä linkkejä.
Sivuston kieli: 
http://www.seksologinenseura.fi/

Näytä enemmän
Omahelpperi kokoaa nuorille tarkoitetun terveyteen, hyvinvointiin ja ihmissuhteisiin liittyvän tiedon, tuen ja palvelut yhteen osoitteeseen. Sieltä löytyvät chatit, auttavat puhelimet ja nettipalvelut. Sisältökokonaisuuksien aiheina ovat mm. mielenterveys, fyysinen terveys, ihmissuhteet, elämän kriisitilanteet, seksuaalisuus, päihteet ja riippuvuudet, opiskelu, työ ja talousasiat, arjen hallinta sekä yhteiskunnallinen vaikuttaminen.
Sivuston kieli: 
https://omahelpperi.fi/

Näytä enemmän