Ympäristö ja luonto yleensä

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
12 osumaa haulle. Näytetään 1 - 12 tulosta.
Tom Tits Experiment är ett vetenskapscentrum i Södertälje. På fyra våningsplan och ute i en park finns naturvetenskapliga och tekniska experiment som man kan prova själv. På webbplatsen finns uppgifter om experimenten och vetenskapscentrets verksamhet och särskild information för skolor.
Sivuston kieli: 
http://www.tomtit.se

Näytä enemmän
LUMA tavoitteena on tukea lasten ja nuorten matematiikan, luonnontieteiden, tietotekniikan ja teknologian opetusta ja opiskelua. Sivuille on koottu tapahtumatietoja, oppimateriaaleja ja videoita.
Sivuston kieli: 
https://www.luma.fi/

Näytä enemmän
Luonnontieteiden museon sivuilla esitellään pysyvät näyttelyt ja kokoelmat (Kasvimuseo, Eläinmuseo, Geologian museo ja Ajoituslaboratorio), kiertävät näyttelyt, laitoksen tutkimustoiminta, yhteystiedot ja hallinto. Laitoksen julkaisusarjat esitellään.
Sivuston kieli: 
https://www.luomus.fi/fi

Näytä enemmän
Toisinajatteleva luonnontieteilijä Rupert Sheldrake esittelee kotisivuillaan omaperäisiä teorioitaan. Mukana myös Sheldraken elämäkerta, luettelo hänen kirjallisesta tuotannostaan, linkkejä hänen tieteellisiin julkaisuihinsa, haastatteluja, ohjeita omien kokeiden tekemistä varten sekä uutis- ja keskustelupalstat.
Sivuston kieli: 
https://www.sheldrake.org

Näytä enemmän
Lontoossa sijaitsevan museon sivut sisältävät artikkeleita luonnonhistoriallisista kysymyksistä ja omat kokonaisuudet elämästä, maapallosta ja avaruudesta. Lisäksi laajat osastot dinosauruksista (Dino Directory) ja museon omasta luonnonpuistosta (Wildlife Garden).
Sivuston kieli: 
https://www.nhm.ac.uk

Näytä enemmän
Ruotsin (valtion) luonnontieteellisen museon kotisivuilta pääsee näppärästi etenemään seuraavien aihealueiden tietoihin: eläimet, kasvit, mineraalit, fossiilit, ympäristö, tähtitiede.
Sivuston kieli: 
https://www.nrm.se/

Näytä enemmän
Verkkojulkaisun tavoitteena on tuoda tieteellinen ja lääketieteellinen kirjallisuus vapaasti kaikkien saataville. Julkaistut tiedelehdet käsittelevät mm. biologiaa, lääketiedettä ja genetiikkaa.
Sivuston kieli: 
https://plos.org/

Näytä enemmän
101 oppimateriaalia 61 eri aiheesta matematiikan, fysiikan ja kemian aloilta. Aiheet on koettu opetuksessa haastaviksi ja ne on valittu opettajille tehdyn kyselyn perusteella. OTA-menetelmässä painotetaan tieteen merkitystä yhteiskunnassa ja edistetään taidetta välineenä luonnontieteiden opetuksessa.
https://elearning.ota-project.eu/fi/activities/

Näytä enemmän
BBC:n sivuilta löytyy runsaasti erilaisia luontoa käsitteleviä aineistoja.
Sivuston kieli: 
https://www.bbc.co.uk/programmes/p02544td

Näytä enemmän
Jukuri on Luonnonvarakeskuksen (Luke) avoin julkaisuarkisto, josta löytyvät tiedot Luken julkaisutuotannosta sekä osa julkaisuista vapaasti ladattaviksi.
Sivuston kieli: 
https://jukuri.luke.fi/

Näytä enemmän
BioOne Complete sisältää luonnontieteiden, biologian, ekologian ja luonnontutkimuksen sekä ympäristötieteen julkaisuja. Osa artikkeleista on vapaasti luettavissa.
Sivuston kieli: 
https://bioone.org/

Näytä enemmän